Το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου της Κω και του εισαγγελέα πέρασαν το πρωί οι γονείς του βρέφους και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη (24/04), όντας συλληφθέντες για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου.
https://exchange.glomex.com/video/v-d0qlqzf238ah?integrationId=40599w17mbz7o7uw
Το ενός έτους κοριτσάκι η ιατροδικαστική έκθεση, έδειξε πως βρήκε τραγικό θάνατο από πνιγμό τροφής και δεν φέρει σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης, όπως είχε γνωστό από πληροφορίες.
Πώς έγινε η τραγωδία
Σε ό,τι αφορά τα τραύματα που φέρει το βρέφος, οι γονείς ισχυρίστηκαν πως προέρχονται είτε από χτυπήματα που του προκάλεσε το αδερφάκι του, ηλικίας 2 ετών, είτε από κάποιο άλλο ατύχημα. Το αδερφάκι του θα εξεταστεί από ιατροδικαστή προκειμένου να εξεταστεί εάν προκύπτει κάτι επιλήψιμο σε βάρος των γονιών.
https://exchange.glomex.com/video/v-d0qegj3644u1?integrationId=40599w17mbz7o7uw
Ακολούθως οι γιατροί παρατήρησαν ότι το βρέφος έφερε εκδορές και γενικευμένες εκχυμώσεις σε διάφορα μέρη του σώματος του και ότι υπήρχαν πιθανά σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης. Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κω που ενημερώθηκαν για τον θάνατο του μωρού πήγαν στο νοσοκομείο όπου κατά το μακροσκοπικό έλεγχο της σωρού επιβεβαίωσαν όσα ανέφεραν οι ιατροί.
*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ