Η Νίκη Βόλου καταγγέλλει επίθεση σε γυναίκες συγγενείς ποδοσφαιριστή της στο παιχνίδι με την Λάρισα

Αδιανόητο σκηνικό στην AEL FC Arena

Must Read

Σε σοβαρότατη καταγγελία προχώρησε η Νίκη Βόλου μετά το θεσσαλικό ντέρμπι με την ΑΕΛ.

Οι Βολιώτες αναφέρουν ότι η αρραβωνιαστικιά και η αδερφή του Δημήτρη Λίταινα που πέτυχε το νικητήριο γκολ (2-3) δέχθηκαν επίθεση από Λαρισαίους στην κερκίδα, επειδή τόλμησαν και πανηγύρισαν το γκολ που σημείωσε ο άνθρωπός τους.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι οι δύο κυρίες αναγκάστηκαν και ζήτησαν… συγγνώμη, αλλά αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να λήξει το φοβερό και τρομερό συμβάν, καθώς μαζεύτηκαν γύρω τους περίπου 30 άτομα (!). Με αποτέλεσμα να εκδιωχθούν όπως όπως από το γήπεδο! Μάλιστα, η αρραβωνιαστικιά του Λίταινα έφυγε με σκισμένο πουκάμισο και εκδορές/μελανιές, όπως αναφέρουν μαρτυρίες.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η Νίκη Βόλου του κόουτς Δημήτρη Ελευθερόπουλου: «Δυστυχώς, η τεράστια νίκη μας στο AEL FC Arena συνδυάστηκε με περιστατικό που μόνο σχέση με το ποδόσφαιρο δεν έχει. Στο νικητήριο γκολ του Δημήτρη Λίταινα (2-3), η αρραβωνιαστικιά του μαζί με την αδερφή του σηκώθηκαν να πανηγυρίσουν το γκολ του αγαπημενου τους προσώπου. Όπως γίνεται σε όλα τα γήπεδα του κόσμου!

Τότε, κάποιος, πήγε και τους ζήτησε το λόγο απαιτώντας τους να “καθίσουν κάτω”. Οι δύο κυρίες αντιλαμβανόμενες τον κίνδυνο ζήτησαν συγγνώμη και κάθισαν κάτω. Ωστόσο, τα… αντριλίκια συνεχίστηκαν και μάλιστα μαζεύτηκαν γύρω τους περίπου 30 άτομα. Το αποτέλεσμα ήταν κι οι δύο γυναίκες να εκδιωχθούν από το γήπεδο και να φύγουν απ’ αυτό με την αρραβωνιαστικιά του Δημήτρη να έχει ένα σκισμένο πουκάμισο και κάποιες εκδορές / μελανιές από τα… ψευτο νταηλίκια.

Τελικά, με την πολύτιμη βοήθεια δύο φιλάθλων των γηπεδούχων – τους οποιους και ευχαριστούμε – οι δύο γυναίκες κατάφεραν να φύγουν από το γήπεδο και τον περιβάλλοντα χώρο του – διαφορετικά όλοι μας μπορούμε να φανταστούμε ποια μπορεί να ήταν η κατάληξη. Πού ήταν η Αστυνομία για να κάνει τη δουλειά της; Πού ήταν οι άνθρωποι security για να διασφαλίσουν την σωματική ακεραιότητα των φιλάθλων;

Περιμένουμε από τις Αρχές να κάνουν τη δουλειά τους και να διερευνήσουν αυτό το πολύ σοβαρό θέμα, όπως επίσης θεωρούμε βέβαιο ότι η ΠΑE ΑEΛ θα καταδικάσει το γεγονός και θα κάνει ό,τι είναι απαραίτητο ώστε να εκλείψουν, επιτέλους, από τα γήπεδά μας σκηνικά που αφήνουν το ποδόσφαιρό μας βυθισμένο στη λάσπη και δεν το αφήνουν να πάει μπροστά. Δημήτρη, η οικογένεια της ΝΙΚΗΣ αλλά και κάθε υγιής νους είναι με ‘σένα και την οικογένειά σου».

Λίγο αργότερα, τόσο η ΑΕΛ, όσο και ο σύνδεσμος των ποδοσφαιριστών ΠΣΑΠΠ καταδίκασαν το γεγονός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This