Ενδοοικογενειακή βία: Εννέα συλλήψεις σε Πάτρα, Αγρίνιο και Ναύπακτο

Νέα σοβαρά περιστατικά

Must Read

Εννέα ακόμη άτομα συνελήφθησαν στην δυτική Ελλάδα, συγκεκριμένα σε Πάτρα, Αγρίνιο και Ναύπακτο, για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας. Με την κατάσταση πλέον να έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και τα συμβάντα να είναι καθημερινά! Ειδικότερα:

Στην Πάτρα
Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθη ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η πρώην σύντροφός του, αναφέροντας ότι της άσκησε σωματική βία, σπρώχνοντάς την και ρίχνοντάς την στο έδαφος. Επίσης, συνελήφθησαν ένας άνδρας και μία γυναίκα (σύζυγοι), διότι αλληλομηνύθηκαν για ενδοοικογενειακή βία. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο άνδρας τράβηξε από τα μαλλιά και απείλησε την σύζυγό του, ενώ η γυναίκα τον απείλησε. Ακόμη, συνελήφθη ένας άνδρας, διότι τον κατήγγειλε η πρώην σύζυγός του, αναφέροντας ότι την απείλησε μέσω τηλεφώνου. Σε μια άλλη περίπτωση, συνελήφθησαν ένας άνδρας και μία γυναίκα (σύντροφοι), καθώς αλληλομηνύθηκαν για τα αδικήματα της ενδοοικογενειακής βίας, της εξύβρισης και της ψευδούς καταμήνυσης, κατά περίπτωση. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο άνδρας απείλησε την σύντροφό του και η γυναίκα τον απείλησε, τον εξύβρισε, τον κχύπησε και τον καταμήνυσε ψευδώς.

Στο Αγρίνιο
Συνελήφθη ένας άνδρας, σε βάρος του οποίου είχε σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα βιασμού και ενδοοικογενειακή βία. Τον κατηγορούμενο είχε καταγγείλει η εν διαστάσει σύζυγός του, αναφέροντας ότι την εξύβρισε και αποπειράθηκε να έρθει σε συνουσία μαζί της χωρίς την συγκατάθεσή της, καθώς του αντιστάθηκε. Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, ο κατηγορούμενος την απειλούσε, προκαλώντας της τρόμο και ανησυχία. Επίσης, συνελήφθη ένας άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η εν διαστάσει σύζυγός του, διότι την εξύβρισε μέσω γραπτών μηνυμάτων και τηλεφώνου.

Στη Ναύπακτο
Συνελήφθη ένας άνδρας, ύστερα από καταγγελία που υπέβαλε σε βάρος του η αδελφή του για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή, ενώ επιπλέον κατήγγειλε ότι προκάλεσε σωματικές βλάβες στην μητέρα τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This