Οργισμένη απάντηση του Νίκου Πλακιά στο ΚΚΕ

«Τα Τέμπη δεν έχουν χρώμα Δεν πρέπει να εκμεταλλεύεστε το όνομα», τονίζει ο χαροκαμένος πατέρας

Must Read

Την οργή του αναφορικά με αποψινή εκδήλωση του ΚΚΕ που έχει ως θέμα τα Τέμπη και την προσπάθεια συγκάλυψης έκανε ο πατέρας των διδύμων που έχασαν την ζωή τους στο τρομερό δυστύχημα, Νίκος Πλακιάς.

Σε σχετική ανάρτηση του στον λογαριασμό του στο Twitter/x, ο κ. Πλακιάς στρέφεται εναντίον του κόμματος για την Εξεταστική Επιτροπή τονίζοντας πως δεν μπόρεσε ο ίδιος να παρευρεθεί αν και το ζήτησε και επεσήμανε πως το πόρισμα δεν αναφέρεται σε καμία ευθύνη σε πολιτικά πρόσωπα και η απόφαση της διαδικασίας ήταν ήδη προδιαγεγραμμένη από την κυβέρνηση. 

Καταλήγοντας ο χαροκαμένος πατέρας ξέσπασε σημειώνοντας πως τα Τέμπη δεν έχουν «χρώμα» και δεν θα πρέπει να γίνει εκμετάλλευσή τους για κανένα λόγο.

Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Πλακιά:

Είδα την παρακάτω αφίσα και αναρωτιέμαι μας περνούν για χαζούς ; Λέει συζήτηση για τα ΤΕΜΠΗ και για προσπάθεια συγκάλυψης του. Ποια εξεταστική ; Αυτήν που ζήτησε το κόμμα σου ; Αυτήν που σας είπα να παρά βρεθώ και ούτε καν μου απαντήσατε ; Αυτήν που το πόρισμα της ήταν καμμία ευθύνη σε πολιτικά πρόσωπα ; Αυτήν που 25 οικογένειες ζητήσαμε την διακοπή της ; Ποια εξεταστική ; που μας πετάξατε στα βράχια ; Και ψάχνουν και για συγκάληψη ; Για να καταλάβει και ο κόσμος πήγαν σε μια εξεταστική που η απόφαση ηταν προδιαγεγραμμένη αφού την πλειοψηφία την είχε η ΝΔ δηλαδή παιχνίδι με στημένη τράπουλα . Τα ΤΕΜΠΗ δεν έχουν χρώμα Δεν πρέπει να εκμεταλλεύεστε το όνομα. Καλύτερα βγάλτε το όνομα ΤΕΜΠΗ από την αφίσα και πείτε κάτι άλλο . Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΥΓΓΕΝΗ

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε επίσης:

Τέμπη: Στο δικαστικό μέγαρο Λάρισας υψηλόβαθμα στελέχη του ΟΣΕ!

Υποψήφια στις Ευρωεκλογές η Ευδοκία Τσαγκλή – Με ποιο κόμμα «κατεβαίνει»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This