Νέα ντοκουμέντα από την δολοφονία της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους

«Δεν έγινε καμία προσπάθεια να ανακάμψουν την ακατάσχετη αιμορραγία, ξεψύχησε μπροστά τους»

Must Read

Νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα από την δολοφονία της Κυριακής Γρίβα έξω από το Τμήμα Ασφαλείας Αγίων Αναργύρων ήρθαν στο φως την Τετάρτη. Η 28χρονη γυναίκα έπεσε θύμα μαχαιρώματος από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της λίγα μόλις μέτρα από το κουβούκλιο του φρουρού.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο ΑΝΤ1 είναι το ματωμένο μαχαίρι του δράστη και το μηχανάκι, με το οποίο κατέφτασε στο ΑΤ την νύχτα της 1ης Απριλίου για να σκοτώσει.

Το μαχαίρι με λάμα 20 εκατοστών δεν εντοπίστηκε στο σημείο του εγκλήματος, δίπλα στο άψυχο σώμα του θύματος, αλλά 2 μέτρα μακριά, κοντά στην πόρτα του φρουρού.

Ο 39χρονος άφησε το κλειδί και το κινητό του πάνω στην μηχανή και έτρεξε για να μαχαιρώσει την πρώην σύντροφό του πισώπλατα.

H δικηγόρος της μητέρας της Κυριακής Γρίβα Έλενα Τζούλη προχώρησε σε νέες καταγγελίες: «Δεν έγινε καμία προσπάθεια να ανακάμψουν την ακατάσχετη αιμορραγία, ξεψύχησε μπροστά τους. Εκ της ιδιότητάς τους όφειλαν να πιέσουν, να δείξουν ότι κάτι κάνουν. Ούτε αυτό έκαναν».

Δίπλα στην δολοφονημένη Κυριακή πεσμένο το κινητό, με το οποίο προσπαθούσε να βρει περιπολικό που θα την συνόδευε στο σπίτι. Λίγο παραπέρα, η τσάντα της με το τελευταίο γράμμα του δράστη και δύο φωτογραφίες του, προκειμένου να τα δώσει στους αστυνομικούς και να τον εντοπίσουν.

Δίπλα και η τσάντα του δράστη, στην οποία είχε δισκία με βαριά ηρεμιστικά, το εισιτήριο ταξιδιού από την Άρτα στην Αθήνα και την μωβ θήκη που έκρυβε το μαχαίρι.

Δείτε το βίντεο




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This