«Να βγάλουν τη στολή οι αστυνομικοί…»: Συγκλονίζει ο πατέρας της δολοφονημένης Κυριακής

Καταπέλτης για τους αστυνομικούς του ΑΤ Αγίων Αναργύρων που δεν προστάτευσαν το παιδί του

Must Read

Ξέσπασε ο πατέρας της δολοφονημένης Κυριακής Γρίβα, καθώς έχουν περάσει 20 μέρες από εκείνο το μοιραίο βράδυ που ξεψύχησε αβοήθητη έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων, και δεν έχουν αποδοθεί ακόμη ευθύνες στους εμπλεκόμενους αστυνομικούς.

Να σημειωθεί πως ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί ούτε η ΕΔΕ για να επιβληθούν ποινές.

Ο πατέρας της, που έζησε τον χειρότερο εφιάλτη κάθε γονιού, βλέπει τον δολοφόνο της κόρης του να επικαλείται ψυχιατρικά προβλήματα, για «να πέσει στα μαλακά»: «Μας κοροϊδεύει, μας είπε ότι είναι τρελός».

Και εκτός αυτού δεν έχει καμία ενημέρωση για τις ευθύνες των αστυνομικών που εμπλέκονται.

Μιλώντας στο STAR είπε πως ο πόνος του δεν θα περάσει ποτέ: «Ξυπνάω μέσα στη νύχτα, σκέφτομαι και κλαίω». Αναρωτήθηκε αν «περνάει αυτό», το οποίο δεν εύχεται ούτε στον χειρότερο εχθρό του.

Καταπέλτης και για τους αστυνομικούς που δεν προστάτευσαν το παιδί του, τους κάλεσε «να βγάλουν τη στολή».




Οι αξιωματικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αγίων Αναργύρων, έξω από το οποίο μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου η Κυριακή Γρίβα από τον πρώην σύντροφό της, έχουν επιδοθεί σε μπαράζ αλληλοκατηγοριών και αποποίησης ευθυνών. Αυτό προκύπτει από τις καταθέσεις τους στο πλαίσιο της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης που βρίσκεται σε εξέλιξη για την δολοφονία.

Ο 48χρονος υπό απόταξη φρουρός του ΑΤ υποστηρίζει στο υπόμνημά του ότι ουδείς τον ενημέρωσε πως η 28χρονη βρίσκονταν σε κίνδυνο ενώ δεν γνώριζε τι είχε καταγγείλει στην αξιωματικό υπηρεσίας.

Ο 27χρονος τηλεφωνητής, ο οποίος βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια στον τόπο καταγωγής του, είναι εκείνος που είπε στην Κυριακή ότι «το περιπολικό δεν είναι ΤΑΞΙ». Του έχουν σταλεί οι ερωτήσεις και αναμένονται οι απαντήσεις του μέσω υπομνήματος, ώστε να ολοκληρωθεί η ΕΔΕ.

 

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This