Αφροδίτη Λατινοπούλου: Περιοδεία σε Μεσολόγγι και Πάτρα

Πολίτες οι οποίοι εμπιστεύονται την Φωνή Λογικής, βλέπουν μία ισχυρή παρουσία στο Ευρωκοινοβούλιο

Must Read

Ακούστε το άρθρο

Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Μεσολογγίου για την 198η επέτειο από την Έξοδο των ελεύθερων πολιορκημένων, παρευρέθηκε η πρόεδρος του κόμματος «Φωνή Λογικής», Αφροδίτη Λατινοπούλου, το Σάββατο 27 Απριλίου 2024.

Τις εκδηλώσεις που πραγματοποίησε ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, σε συνεργασία με συλλόγους και φορείς, τίμησαν με την παρουσία τους πολιτικά πρόσωπα της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης, αλλά και εκπρόσωποι ξένων κρατών.

Την επόμενη ημέρα, η πρόεδρος Αφροδίτη Λατινοπούλου, μετέβη στην Πάτρα όπου συναντήθηκε με φίλους και μέλη του κόμματος. Στο πλευρό της κας Λατινοπούλου ήταν οι υποψήφιες ευρωβουλευτές Βασιλική Νταβλούρου και Γεωργία Ταγαρά αλλά και ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Αθανάσιος Νταβλούρος.

H κα Λατινοπούλου είχε τη χαρά να έχει γόνιμες συνομιλίες με πλήθος κόσμου, να ανταλλάξει απόψεις, να ακούσει προβλήματα και να παρουσιάσει θέσεις, προτάσεις και λύσεις.

Πολίτες οι οποίοι εμπιστεύονται τη Φωνή της Λογικής, στο πρόσωπο της Αφροδίτης Λατινοπούλου βλέπουν μία ισχυρή παρουσία στο Ευρωκοινοβούλιο, μετά τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This