Ξεσπά η ΕΙΝΑΠ για το Νοσοκομείο Νίκαιας: «Ο μαγνητικός τομογράφος δεν λειτουργεί λόγω υποστελέχωσης»

Δείτε την επιστολή

Must Read

Την τραγική υποστελέχωση που κατακλύζει το ΕΣΥ και τα σοβαρά εμπόδια στη διάγνωση και θεραπεία των ασθενών καταδεικνύει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο η κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στο Γενικό Νοσοκομείο της Νίκαιας. Όπως έγινε γνωστό, ο μαγνητικός τομογράφος δεν λειτουργεί λόγω των τεράστιων ελλείψεων που παρουσιάζονται στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Όπως κάνει γνωστό η ΕΙΝΑΠ, με επιστολή της προς τη διοίκηση του νοσοκομείου, το Υπουργείο Υγείας και τη 2η Υ.ΠΕ., το πρόβλημα εμφανίστηκε λόγω της υποστελέχωσης στον Μαγνητικό Τομογράφο, ζητώντας άμεσα μία λύση.

«Το ΔΣ της ΕΙΝΑΠ πληροφορήθηκε για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε για άλλη μια φορά στο τμήμα νεότερων απεικονιστικών μεθόδων του νοσοκομείου Νίκαιας. Λόγω της υποστελέχωσης, το τμήμα του μαγνητικού τομογράφου λειτουργεί με έναν μόνο γιατρό, με αποτέλεσμα την παύση της λειτουργία και τη δημιουργία προβλήματος τόσο στη διάγνωση όσο και στη θεραπεία ασθενών, κάθε φορά που ο συνάδελφος έχει άδεια. Είναι γνωστό ότι σε συγκεκριμένα περιστατικά και παθήσεις η μαγνητική τομογραφία είναι αναντικατάστατη», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΙΝΑΠ.

Παράλληλα, τα μέλη της καλούν την 2η Υ.Πε. και το υπουργείο Υγείας να λύσουν άμεσα το ζήτημα της στελέχωσης του τμήματος νεότερων απεικονιστικών μεθόδων και γενικότερα του ακτινολογικού του νοσοκομείου της Νίκαιας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This