Συγκίνηση στον αγώνα μπάσκετ προς τιμήν του Γιώργου Λυγγερίδη – Με δάκρυα στα μάτια η οικογένειά του

Το μήνυμα ήταν «όχι βία στα γήπεδα» - Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του

Must Read

Την στιγμή που οι εξελίξεις για την υπόθεση του θανάτου του Γιώργου Λυγγερίδη βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και συνολικά έχουν οδηγηθεί στην φυλακή 12 από τους συλληφθέντες χούλιγκαν, μια συγκινητική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στο κλειστό γήπεδο του μπάσκετ στου Παπάγου.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών και η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος διοργάνωσαν αγώνα μπάσκετ για να τιμήσουν την μνήμη του 31χρονου συναδέλφου τους ο οποίος έχασε την ζωή του την ώρα του καθήκοντος αλλά και να διαδώσουν το μήνυμα «όχι βία στα γήπεδα».




«Είναι χρέος μας να τιμούμε τους ήρωες μας και να διατρανώνουμε συνεχώς την αντίθεσή μας στην τυφλή οπαδική βία η οποία δεκαετίες ταλαιπωρεί την ελληνική κοινωνία», τόνισαν οι συνάδελφοί του.

Στον αγώνα το παρών έδωσε σύσσωμη η οικογένεια του αδικοχαμένου στελέχους της ΕΛΑΣ. Κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου οι γονείς και η αδελφή του Γιώργου Λυγγερίδη, στέκονται όρθιοι, όταν ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκρότημα με θλίψη και συγκίνηση.




«Πρέπει να δικαιωθεί ο γιος μου, να δικαιωθούν αυτά τα παιδιά που ματώνουν κάθε μέρα. Δε θα είναι παρόν να τον βλέπω, αλλά θα είναι δύσκολα» ανέφερε ο πατέρας του δολοφονημένου αστυνομικού.

Στη μνήμη του Γιώργου Λυγγερίδη κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή πριν από την έναρξη του αγώνα. Ένας ακόμα σκοπός του αγώνα ήταν η οικονομική ενίσχυση της οικογένειάς του. Γι’αυτό το λόγο όσοι έδωσαν το παρών στην εκδήλωση μπορούσαν να καταθέσουν το ποσό που επιθυμούσαν στην είσοδο του γηπέδου.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This