Κλ. Μαρουσάκης: «Έρχεται οργανωμένο σύστημα κακοκαιρίας» – Ποιές περιοχές επηρεάζονται το Πάσχα

Όσα είπε για τον καιρό την Μεγάλη Εβδομάδα και την Κυριακή του Πάσχα

Must Read

Με σκαμπανεβάσματα στον καιρό αναμένεται να κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, ενώ η ηλιοφάνεια πρόκειται να δώσει την θέση της στις βροχές και τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Όπως εξηγεί ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, αύριο, Μεγάλη Τετάρτη αναμένεται να συνεχιστούν οι θυελλώδεις άνεμοι, που θα κοπάσουν από το μεσημέρι και θα δώσουν τη θέση τους σε λίγες τοπικές βροχές στα δυτικά και βορειοδυτικά τμήματα. Στη συνέχεια, την Μεγάλη Πέμπτη, προσεγγίζει τη δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα μία κακοκαιρία που θα φέρει επίσης βροχές.

«Τα φαινόμενα αναμένεται να πλήξουν την Ήπειρο, το βόρειο Ιόνιο, τη δυτική και βόρεια Θεσσαλία, ενώ πιο λίγες θα είναι ο βροχοπτώσεις στη δυτική και βορειοδυτική Πελοπόννησο. Πιο έντονα θα είναι τα φαινόμενα στη Μακεδονία και τη Θράκη», αναφέρει ο μετεωρολόγος του Open και καταλήγει:

«Αντίστοιχο θα είναι και το σκηνικό την Μεγάλη Παρασκευή, με τις ίδιες περιοχές να έρχονται αντιμέτωπες με φαινόμενα. Ωστόσο, οι συνθήκες δεν θα είναι απαγορευτικές για την έξοδο των εκδρομέων. Από το Μεγάλο Σάββατο, θα έρθει ένα πιο οργανωμένο σύστημα κακοκαιρίας που θα φέρει πολλές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Από το μεσημέρι και ύστερα, θα επηρεαστεί το Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου. Αντίστοιχα, και την Κυριακή του Πάσχα ο καιρός θα είναι βροχερός».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This