Αστυνομικός στην Σαλαμίνα επιτέθηκε σε ζευγάρι – Τους ξυλοκόπησε και τους έσπασε το αυτοκίνητο

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα

Must Read

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Σαλαμίνα από την δράση ενός αστυνομικού εκτός υπηρεσίας. Ο 27χρονος επιτέθηκε με περισσή αγριότητα σε ζευγάρι, τους χτύπησε και τους έσπασε το αυτοκίνητο! Αυτόπτες μάρτυρες καταγγέλλουν ότι είναι γνωστός για την συμπεριφορά καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο.

«Ήμασταν με τα μηχανάκια βόλτα 3 φίλοι και έξω από μία εκκλησία είδαμε τον κύριο τον συγκεκριμένο να χτυπάει έναν μεσήλικα 55-60 ετών. Όταν σταματήσαμε και ρωτήσαμε “τι έγινε, ρε παιδιά”, είπε ότι με κοίταγε στραβά και μου είπε: ‘τι κοιτάς;” ο ηλικιωμένος, και πήγε και τον χτύπησε και ανταλλάξανε κάποιες γροθιές» ανέφερε μάρτυρας.

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται πώς στα καλά καθούμενα το ζευγάρι ξυλοκοπήθηκε σε δρόμο του νησιού και πώς ο 27χρονος μπαίνει στο αυτοκίνητό του και εξαφανίζεται μετά το περιστατικό.

Δείτε το βίντεο




 

Τι δηλώνει η γυναίκα θύμα του άγριου ξυλοδαρμού

Η 55χρονη πήγε στο Τμήμα Ασφαλείας να καταγγείλει την επίθεση που δέχθηκε με τον σύζυγό της και συνειδητοποίησε πως ο 27χρονος δράστης είναι αστυνομικός. «Τους βάζει η Πολιτεία για να είναι δίπλα στους πολίτες, αυτοί οι άνθρωποι υποτίθεται ότι πρέπει να μας προστατεύουν, κινδυνεύσαμε μέχρι και να χάσουμε την ζωή μας» σχολιάζει.

«Είμαι ακόμα σοκαρισμένη. Αυτό το γεγονός έγινε χθες και είμαι ακόμα σοκαρισμένη, δεν μπορώ να το χωνέψω, ήταν μελετημένα. Ήξερε πού χτύπαγε και πώς χτύπαγε. Ερχόταν ένα αυτοκίνητο από το αντίθετο ρεύμα και έκοψε ταχύτητα ο σύζυγος, ο κύριος φαίνεται ότι βιαζόταν πολύ.

Σταμάτησε το αμάξι, κατεβαίνει, σπάει με το πόδι του το φανάρι το αριστερό, μπαίνει μέσα να φύγει, κατεβαίνουμε εγώ με τον σύζυγο από το αυτοκίνητο. Σταμάτησε ένα στενό πιο κάτω, κατεβαίνει από το αυτοκίνητο. Πήγαμε με τον σύζυγό μου να του ζητήσουμε τον λόγο και πλησιάζοντας ο κύριος χτύπησε τον σύζυγό μου, τον πέταξε κάτω, είχε βγει μία κοπέλα από το αμάξι, της είπε μπες να φύγουμε, χτυπάει και εμένα, με πετάει κάτω» περιγράφει.

Δείτε το βίντεο




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This