Τέμπη: «Ο Πρωθυπουργός της χώρας μας είναι ένας κακομαθημένος έφηβος»!

Ξεχειλίζει η οργή των συγγενών των θυμάτων – Συνεχίζεται ο αγώνας για δικαίωση με τη μήνυση κατά Μητσοτάκη και κατά όλων των εμπλεκόμενων

Must Read

Μετά την κατάθεση της συμπληρωματικής μήνυσης (από 150 άτομα) κατά παντός υπευθύνου, ονομαστικά και κατά προσώπων της πολιτικής ηγεσίας και άλλων εμπλεκόμενων, για ενέργειες που έπρεπε να γίνουν από την 1/3/2023 και μετά, αλλά δεν έχουν γίνει μέχρι τώρα, ο Χρήστος Κωνσταντινίδης, εκπρόσωπος Τύπου των συγγενών των θυμάτων του εγκλήματος των Τεμπών, εξέφρασε -μεταξύ άλλων- την οργή του κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, τον οποίο χαρακτήρισε «κακομαθημένο έφηβο» που «αμφισβητεί τους ενήλικες» και τον κάλεσε «να ξεπεράσει την εφηβεία του, να μπει στην ενηλικίωση».

Ο κ. Κωνσταντινίδης, ο οποίος «έχασε» στο δυστύχημα τη σύζυγό του Βασιλική Χλωρού που βρισκόταν μέσα στο μοιραίο Intercity, διεμήνυσε ότι ο αγώνας για να λάμψει η αλήθεια και να δικαιωθεί η μνήμη των 57 ψυχών θα συνεχιστεί αμείωτος, παρά τις ποταπές προσπάθειες από την Κυβέρνηση να «εξαφανιστούν» τα στοιχεία, αλλά οι ευθύνες των υψηλά ιστάμενων προσώπων.

  • Είπε χαρακτηριστικά για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Χρήστος Κωνσταντινίδης:

«Ο Πρωθυπουργός της χώρας μας είναι ένας κακομαθημένος έφηβος.  Οι έφηβοι συνήθως αμφισβητούν τους ενήλικες. Ο Πρωθυπουργός της χώρας λοιπόν αμφισβητεί τις δικαστικές αρχές, την αντεισαγγελέα Εφετών, αμφισβητεί όλους τους ενήλικες πολίτες της χώρας, αμφισβητεί το ίδιο το Χημείο του Κράτους, που έχει βρει όλα τα στοιχεία και προσπαθεί να μας πείσει ότι δεν ισχύουν αυτά τα πράγματα. Καλό θα ήταν να ξεπεράσει την εφηβεία του, να μπει στην ενηλικίωση γιατί όλοι οι υπόλοιποι που τον ακούμε είμαστε ενήλικοι και γνώστες των πραγμάτων και ξέρουμε ακριβώς τι έχει γίνει».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This