Ολοκληρώθηκαν ειρηνικά οι διαδηλώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά – Τα αιτήματα των συνδικάτων

Αναμένεται αποκατάσταση της κυκλοφορίας - Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς μέχρι το βράδυ

Must Read

Ειρηνικά και έχοντας καταφέρει να μεταδώσουν τον «παλμό» της ημέρας ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο οι μαζικές συγκεντρώσεις και οι πορείες στο κέντρο της Αθήνας για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Το παρών έδωσε πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών, από παιδιά μέχρι ηλικιωμένοι, μεμονωμένα αλλά και ως μέλη συνδικάτων, σωματείων και φορέων.

Ισχυρή ήταν και η παρουσία της αστυνομίας η οποία δεν χρειάστηκε να παρέμβει.

ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ που είχαν προαναγγείλει 24ωρη πανελλαδική απεργία για σήμερα βγήκαν στους δρόμους, ζητώντας μεταξύ άλλων αυξήσεις 10% στους μισθούς, επαναφορά των Δώρων και στο Δημόσιο, αφορολόγητο στις 12.000 ευρώ και στήριξη του ΕΣΥ με γενναία χρηματοδότηση και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.

Σταδιακά αναμένεται να αποκατασταθεί και η κυκλοφορία στο κέντρο καθώς σε ισχύ βρίσκονταν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις οδούς Πανεπιστημίου, Σταδίου, Βασιλίσσης Σοφίας από Σέκερη, λεωφόρος Συγγρού από Αθανασίου Διάκου.

Τι ισχύει για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Σήμερα, τα δρομολόγια στις Γραμμές 1, 2 και 3 του Μετρό θα πραγματοποιούνται  έως τις 16:30 σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ. Στο ίδιο διάστημα θα πραγματοποιούνται δρομολόγια και προς το αεροδρόμιο. Με εντολή της ΕΛ.ΑΣ ο σταθμός του Μετρό Σύνταγμα θα παραμείνει κλειστός από τις 9:30 το πρωί και μέχρι νεότερης ανακοίνωσης κι έτσι οι συρμοί θα διέρχονται από αυτόν χωρίς στάση.

Τραμ, λεωφορεία και τρόλεϊ θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ προκειμένου οι διαδηλωτές να φτάσουν στο κέντρο της Αθήνας όπου θα πραγματοποιηθούν οι συγκεντρώσεις.

Από την πλευρά της, η Hellenic Train σε ανακοίνωσή της ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, λόγω της απεργιακής κινητοποίησης στην οποία συμμετέχει και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ) θα υπάρξουν αναστολές και τροποποιήσεις στα δρομολόγια σε όλο το δίκτυο. Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, η Hellenic Train θα πραγματοποιήσει δρομολόγια με προσωπικό ασφαλείας ( δείτε παρακάτω)

Δείτε επίσης:

Κόκκινο βάφτηκε το σιντριβάνι της πλατείας Συντάγματος

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This