Θεσσαλονίκη: Ανήλικες λήστεψαν υπό την απειλή μαχαιριού και χτύπησαν 14χρονη!

Must Read

Ακόμη ένα περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε χθες, Μεγάλη Τετάρτη στην Θεσσαλονίκη αποδεικνύοντας πως η εβδομάδα των Παθών του Κυρίου δεν επηρεάζει προς το καλύτερο τους νέους.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, νωρίτερα σήμερα, στον ανακριτή απολογήθηκε μία 15χρονη, η οποία κατηγορείται ότι λήστεψε, υπό την απειλή μαχαιριού, μία 14χρονη στην περιοχή Χαριλάου αρπάζοντας το κινητό της τηλέφωνο, ενώ στη συνέχεια, με απειλή βίας υποχρέωσε την παθούσα να επιβιβαστεί σε αστικό λεωφορείο, οδηγώντας την στα Πανεπιστήμια, όπου με τη συνδρομή μίας φίλης την χτύπησαν!

Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως, η ανήλικη κατηγορούμενη αφέθηκε ελεύθερη με το αναμορφωτικό μέτρο της ανάθεσης της επίβλεψης και επιτήρησής της από επιμελητή ανηλίκων.

Εις βάρος της είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για ληστεία, παράνομη βία, πρόκληση σωματικής βλάβης (από κοινού) και παράνομη οπλοφορία, με την ίδια – κατά πληροφορίες – να ισχυρίζεται μεταξύ άλλων ότι είχε προηγούμενα με την παθούσα.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε από την 14χρονη, οπότε ακολούθησε αστυνομική έρευνα που οδήγησε στη σύλληψη της 15χρονης. Οι έρευνες για την ταυτοποίηση της φίλης της που συμμετείχε στο ξυλοδαρμό βρίσκονται σε εξέλιξη.

Δείτε επίσης:

Συναγερμός στα Ιωάννινα: Ανήλικοι πιάστηκαν στα χέρια – Στο νοσοκομείο ένας μαθητής

10201: Η 24ωρη τηλεφωνική γραμμή της ΕΛ.ΑΣ για την προστασία των ανηλίκων

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This