Πανικός στη Φθιώτιδα: Σιδερένια πόρτα σχολείου υποχώρησε και πλάκωσε 6χρονο παιδί!

Δείτε βίντεο από το σημείο

Must Read

Στιγμές πανικού εκτυλίχθηκαν ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα, στη Φθιώτιδα, όταν υποχώρησε η σιδερένια πόρτα σχολείου και πλάκωσε ένα 6χρονο παιδί!

Το περιστατικό σημειώθηκε στον Άγιο Στέφανο Δομοκού, λίγο πριν από τις 8 το βράδυ. Το παιδί έπαιζε με το πατίνι του, όταν πλησίασε και προσπάθησε να ανοίξει τη σιδερένια πόρτα για να περάσει. Ξαφνικά, η πόρτα υποχώρησε και χτύπησε το 6χρονο στην πλάτη, ενώ πλάκωσε και το πατίνι. Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση και το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προληπτικά, με μερικές μόνο μελανιές.

 

Σε κατάσταση σοκ παραμένει η οικογένεια του μικρού, που γλίτωσε παρά τρίχα τα χειρότερα. «Είχαμε πραγματικά άγιο», λένε οι δικοί του και σημειώνουν ότι «η πόρτα θα μπορούσε ακόμη και να το σκότωνε».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This