Ακόμη ένα περιστατικό με ναυτική φωτοβολίδα το Πάσχα: «Αν την έπαιρνε στο κεφάλι, θα την σκότωνε»

Μετά την Καλαμάτα, ναυτική φωτοβολίδα προσγειώθηκε και σε σπίτι στη Νίκαια

Must Read

Μπορεί οι Αρχές να πραγματοποίησαν αμέτρητους ελέγχους την Μεγάλη Εβδομάδα με φόντο τις κροτίδες και το παράνομο υλικό που χρησιμοποιείται το Πάσχα από ασυνείδητους, όμως τελικά αρκετοί ήταν εκείνοι που τραυματίστηκαν το τριήμερο που πέρασε.

Τουλάχιστον επτά συμπολίτες μας ακρωτηριάστηκαν, πέντε στην Αττική, ένας στα Χανιά και ένας στους Φούρνους Ικαρίας, ενώ έγιναν εκατοντάδες συλλήψεις και κατασχέθηκαν περισσότερα από 180.000 βεγγαλικά και κροτίδες.

Άγιο φαίνεται πως είχαν όμως ο 64χρονος πατέρας και η 37χρονη κόρη από την Καλαμάτα, που είδαν τη ναυτική φωτοβολίδα να προσγειώνεται στην αυλή τους, την Κυριακή του Πάσχα, καθώς τελικά γλίτωσαν με ελαφρά τραύματα.

«Από καθαρή τύχη δεν χτύπησε κάποιος, πήρε φωτιά, πέσαμε με τους κουβάδες»

Την ίδια ώρα, στη Νίκαια, από τύχη σώθηκε και μια γυναίκα από ναυτική φωτοβολίδα που πέρασε δίπλα της και προσγειώθηκε στην αυλή του σπιτιού της την ώρα που επέστρεφε από την εκκλησία. «Είμαστε κοντά στην εκκλησία αλλά η απόσταση για να φτάσει μέσα στην αυλή η ναυτική φωτοβολίδα ήταν πολύ μεγάλη», ανέφερε η ίδια και συνέχισε:

«Το σημείο που έπεσε η ναυτική φωτοβολίδα είναι αποθήκη. Από καθαρή τύχη δεν χτύπησε κάποιος. Ήμουν με το κλειδί στην πόρτα και είδα τους καπνούς να βγαίνουν. Τρύπησε την τέντα, έπεσε κοντά στην ψησταριά που είχαμε έτοιμη με τα κάρβουνα, πήρε φωτιά, μετά πήρε φωτιά το μηχανάκι. Πέσαμε με τους κουβάδες και βοηθήσαμε όλοι μαζί κουβά κουβά μέχρι να έρθει η Πυροσβεστική».

Η γυναίκα επεσήμανε πως η ναυτική φωτοβολίδα θα μπορούσε να είχε πέσει οπουδήποτε και να κάνει τρομερή ζημιά.

«Αν την έπαιρνε στο κεφάλι, θα την σκότωνε»

Από την πλευρά του, ο Σταύρος Μπαλάσκας επεσήμανε πως η ναυτική φωτοβολίδα έχει μεγάλη δύναμη.

«Αυτές είναι είτε ληγμένες οι οποίες μπαίνουν στο παραεμπόριο είτε τα φέρνουν από το ίντερνετ από Κίνα. Με τις ληγμένες υπάρχει θέμα. (…) Αν την έπαιρνε στο κεφάλι, θα την σκότωνε», εξήγησε, ενώ αναφέρθηκε και στην εκρηκτική Ανάσταση στον Νέο Κόσμο:

«Μια παράξενη μείξη από μπαχαλάκηδες και πιστούς αρχίζουν ένα πάρτι με μολότοφ τη μέρα της Αναστάσεως στον Νέο Κόσμο. Έγινε μια σύλληψη, του αποδόθηκαν κατηγορίες. (…) Την στιγμή που γίνεται η Ανάσταση να κάνει παρέμβαση η Αστυνομία με κλούβες των ΜΑΤ; Είναι δύσκολο κοινωνικά και για την Αστυνομία, κοινωνικά δε θα ήταν άρτιο».

Δείτε επίσης: Σύλληψη 58χρονου στην Καλαμάτα: Πατέρας και κόρη τραυματίστηκαν από ναυτική φωτοβολίδα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This