Πατέρας 6χρονου που καταπλακώθηκε από πόρτα σχολείου: «Μας είπαν πως έφταιγε ο παππούς και η γιαγιά!»

«Είχαμε άγιο» τονίζει ο πατέρας - Κάνει έκκληση για αντικατάσταση της πόρτας και να μπει λουκέτο

Must Read

Το σοκ που έπαθαν ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα προσπαθούν να ξεπεράσουν οι γονείς του 6χρονου το οποίο καταπλακώθηκε από σιδερένια πόρτα σχολείου όταν έπαιζε, στον Άγιο Στέφανο Δομοκού, στην Φθιώτιδα.

«Η άλλη, η μικρή πόρτα ήταν κλειδωμένη. Με πλάκωσε πίσω στην πλάτη», είπε το παιδάκι μιλώντας στο STAR. Ο 6χρονος μένει στην Λαμία με την οικογένεια του αλλά είχε επισκεφθεί τους παππούδες του στο χωριό για το Πάσχα. 

Δείτε τις μελανιές του 6χρονου:

Ο πατέρας του παιδιού μίλησε για το περιστατικό τονίζοντας πως το παιδί σώθηκε από θαύμα ενώ αποκάλυψε τι του είπε η τοπική αυτοδίοικηση!




«Είχαμε άγιο, το λέω και ανατριχιάζω… ήρθαμε για το Πάσχα και θα είχαμε άλλα πράγματα. Και το ωραίο ποιο είναι; Η τοπική αυτοδιοίκηση μας είπε ότι ευθύνη έχουν ο παππούς και η γιαγιά γιατί δεν πρόσεχαν τα παιδιά. Ζυγίζει 150 κιλά η πόρτα. Ευτυχώς έπεσε μέσα στη σίτα, γιατί αν τον χτύπαγε το σίδερο δε θα μιλάγαμε σήμερα», ανέφερε ο πατέρας.

O πατέρας τονίζει πως η πόρτα η οποία είναι παλιά, βαριά και σκουριασμένη θα έπρεπε να είναι κλειδωμένη με λουκέτο και όχι μισάνοιχτη όπως ήταν. Κάποιος είχε σπάσει το λουκέτο το οποίο βρήκε λίγες ώρες μετά το περιστατικό ο ίδιος.

Δείτε επίσης:

Πανικός στη Φθιώτιδα: Σιδερένια πόρτα σχολείου υποχώρησε και πλάκωσε 6χρονο παιδί!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This