Αλβανός περνούσε τα σύνορα και ρήμαζε σπίτια και εκκλησίες στην Καστοριά

Μέγα... επιχειρηματικό μυαλό ο 40χρονος

Must Read

Περιπλανώμενη… επιχείρηση είχε στήσει ένας 40χρονος Αλβανός που περνούσε τα σύνορα και έκλεβε σπίτια και εκκλησίες στην ευρύτερη περιοχή της Καστοριάς.

Εισερχόταν πεζός στο ελληνικό έδαφος από μη ελεγχόμενη διάβαση της Ελληνοαλβανικής μεθορίου και αφού διέπραττε κλοπές, επέστρεφε πίσω με τα κλοπιμαία.

Από τις 2 έως τις 6 Μαΐου διέπραξε πέντε κλοπές με την αστυνομία να οργανώνει επιχείρηση για να τον «τσιμπήσει», όπως και έγινε. Τα ξημερώματα της Τρίτης του Πάσχα εντοπίστηκε σε ορεινή περιοχή της Καστοριάς, να επιχειρεί να βγει παράνομα από τη χώρα.

Στην κατοχή του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 59 χρυσαφικά διαφόρων ειδών, 8 ρολόγια, 6 μπουκαλάκια με αρώματα, 3 χρυσά νομίσματα Ιταλίας, 2 κομπολόγια, 1 μαχαίρι, 1 κινητό τηλέφωνο, 2 φακοί, 2 κουτιά αποθήκευσης κοσμημάτων, 2 αναπτήρες και το χρηματικό ποσό των 3.071 ευρώ.

Μέρος των κλοπιμαίων ταυτοποιήθηκαν και παραδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ δόθηκαν πίσω και χρήματα που είχαν αφαιρεθεί από εκκλησίες.

Από την έρευνα των Αρχών διαπιστώθηκε ότι ο 40χρονος είχε ταυτοποιηθεί ως μέλος εγκληματικής ομάδας που είχε διαπράξει τέσσερις κλοπές σε σπίτια από αρχές Φεβρουαρίου του 2023 μέχρι μέσα Αυγούστου του 2023, στην ευρύτερη περιοχή της Καστοριάς, καθώς επίσης είχε διαπράξει με άλλο άγνωστο άτομο 1 ληστεία και 1 κλοπή στα μέσα Ιουλίου στην ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This