Ύψωσε την παλαιστινιακή σημαία στο δημαρχείο ο Δήμος Καλλιθέας

«Στεκόμαστε δίπλα στον Παλαιστινιακό Λαό» το μήνυμα του δημάρχου Κώστα Ασκούνη

Must Read

Την αλληλεγγύη του στον παλαιστινιακό λαό θέλησε να δείξει επίσημα ο Δήμος Καλλιθέας.

Τιμώντας την ημέρα μνήμης της Παλαιστίνης ύψωσε στο δημαρχείο τη σημαία της Παλαιστίνης, με απόφαση του δημάρχου Κώστα Ασκούνη.

Όπως ο ίδιος αναφέρει στο μήνυμά του:

«Ο Δήμος Καλλιθέας τιμά την ημέρα Μνήμης του Παλαιστινιακού Λαού και ως ένδειξη αλληλεγγύης υψώνει τη σημαία της Παλαιστίνης στο Δημαρχείο της πόλης.
Στεκόμαστε δίπλα στον Παλαιστινιακό Λαό για την επίλυση του παλαιστινιακού ζητήματος στη βάση της λύσης δύο κρατών την οποία προωθεί η Διεθνής Κοινότητα σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο και τα ψηφίσματα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.
Σχετικά με τον πόλεμο που γίνεται στη Γάζα, ενώνουμε τη φωνή μας με όλους τους λαούς του κόσμου για άμεση κατάπαυση του πυρός και την ταχεία παροχή βοήθειας για την επίλυση του επισιτιστικού προβλήματος που αντιμετωπίζουν χιλιάδες Παλαιστίνιοι μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Το να είσαι Έλληνας και να υποστηρίζεις τους Παλαιστίνιους είναι σαν να είσαι πρόβατο και να υποστηρίζεις οικισμό λύκων απέναντι απ’ τη στάνη σου
    Φυσικά όταν το 1/3ο της Ελλάδας αποτελείται από κρετίνους κ ανθέλληνες, δεν περιμένεις να σκεφτούν ότι την επόμενη ημέρα ανακηρύξεως της Γάζας ως παλαιστινιακού αυτόνομου κράτους θα υπογραφεί ΑΟΖ μεταξύ Τουρκίας και “Παλαιστίνης”.
    Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι υποστηρίζοντας την Παλαιστίνη στρέφονται εναντίον της Ελλάδας κ της Κύπρου
    Όταν δε πρόκειται για δημοσίους φορείς κ οργανισμούς τότε μιλάμε για ζώα απίθανα.

  2. Οι
    ΠΑΛΑΣΤΗΝΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΚΡΗΤΕΣ. ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΥΛΑ. ΠΛΗΘΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΣΑΡΑΣ Ο ΑΒΡΑΑΜ,ΝΥΜΦΕΥΦΘΗΚΕ,ΧΕΤΟΥΡΑ.ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΤΤΑΙΟΥΣ [ ΕΤΕΟΚΡΗΤΕΣ]. ΕΚΑΜΑΝ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ. Βλεπε Παλαιά Διαθήκη

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This