Αιγάλεω: «Mας χτυπούσαν με μπουνιές και κλωτσιές» λέει η γυναίκα που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού

«Μπήκε στο αμάξι και ήθελε να τον πατήσει...»

Must Read

Τρία άτομα έσπασαν στο ξύλο ένα ζευγάρι στη μέση του δρόμου, όταν τα οχήματά τους λίγο έλειψε να εμπλακούν σε τροχαίο ατύχημα στην διασταύρωση της Ιεράς Οδού με τη Θηβών, στο Αιγάλεω, σήμερα το πρωί.

«Αυτοί οι άνθρωποι θα ήταν καλά να ήταν στο νοσοκομείο ή στο τρελοκομείο, όχι στους δρόμους. Αυτό έχω να πω», αναφέρει σε δηλώσεις της στην κάμερα του STAR η γυναίκα που έπεσε θύμα επίθεσης μαζί με τον σύζυγό της, ενώ ακόμη προσπαθεί να συνέλθει από τα άγρια χτυπήματα που δέχθηκε στη μέση του δρόμου από τους εξαγριωμένους επιβάτες του άλλου αυτοκινήτου.

Στα πλάνα από το εξοργιστικό αυτό περιστατικό, φαίνεται ένας από τους δράστες να σπρώχνει την άτυχη γυναίκα και ένας άλλος να πατάει με το πόδι του το κεφάλι του συζύγου της, ο οποίος κείτεται αιμόφυρτος στην άσφαλτο. Κανείς από τους διερχόμενους οδηγούς δεν κάνει τίποτα για να τους βοηθήσει και, ως εκ τούτου, το ζευγάρι μεταφέρθηκε άσχημα χτυπημένο στο ΚΑΤ.

Όπως εξομολογήθηκε η γυναίκα, όλα ξεκίνησαν από μια απλή παρεξήγηση. Η γυναίκα που οδηγούσε το όχημά της ζήτησε τον λόγο από τον οδηγό του άλλου αυτοκινήτου, μέσα στο οποίο επέβαιναν άλλα δυο άτομα. Τότε, οι τρεις τους σταμάτησαν στη μέση του δρόμου, κατέβηκαν και άρχισαν να τη χτυπούν ανελέητα, μαζί με τον σύζυγό της. «Όταν μου έριξε μπουνιά, εγώ έπεσα κάτω και μετά τον άντρα μου τον χτύπησαν με πόδια με μπουνιές και δεν ξέρω εγώ τι», αναφέρει και προσθέτει: «Όταν είδα τον άντρα μου κάτω, ήταν τρεις πάνω του. Τότε πήγα να τον τραβήξω. Δεν ξέρω ποιος με χτύπησε και μετά νιώθω πόνο στο πόδι».

«Αυτός μπήκε στο αμάξι και ήθελε να τον πατήσει! Έβαλα τα χέρια μετά, δεν κατάλαβε τίποτα, αλλά τον πάτησε πάνω στο σώμα του», καταλήγει η σοκαρισμένη γυναίκα. Η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This