Τέμπη: Ετοιμάζονται μηνύσεις σε πολιτικούς και ιατροδικαστές – Αγανακτισμένη η Μαρία Καρυστιανού για το κλείσιμο της Βουλής για τρεις εβδομάδες

«Από την σημαία πήραν την άδεια;» αναρωτήθηκε εύλογα

Must Read

Μηνύσεις σε αναπάντεχα πολιτικά πρόσωπα και ιατροδικαστές θα κάνουν οι συγγενείς των θυμάτων στα Τέμπη.

Την αποκάλυψη έκανε η Μαρία Καρυστιανού σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 984».

«Δεν έπραξαν αυτό που έπρεπε να πράξουν. Προφανώς δέχτηκαν οδηγία να συγκαλύψουν γιατί λειτούργησαν έξω από κάθε πρωτόκολλο ελληνικό και ευρωπαϊκό», είπε σχετικά με τα συγκεκριμένα πρόσωπα.

Παράλληλα, εμφανίστηκε εξοργισμένη από την είδηση πως η Βουλή θα κλείσει για τρεις εβδομάδες λόγω των ευρωκλογών ξεκινώντας από την ερχόμενη Παρασκευή.

«Από που προκύπτει αυτό; Από την σημαία πήραν την άδεια; Δεν θα τηρηθεί τίποτα νόμιμο σε αυτή την χώρα;», ανέφερε

Η αναφορά της προέδρου του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών έγινε σε σχέση με την μήνυση που έχει κατατεθεί κατά του υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου και άλλων υπουργών για την οποία δεν υπάρχει καμία εξέλιξη και συζήτηση.

«Μην ξεχνάτε πως έχουν περάσει τρεις εβδομάδες που έχει φύγει μια μήνυση που αφορά τον κ. Τριαντόπουλο και τους υπόλοιπους υπουργούς προς την Βουλή για την οποία δεν μιλάει κανείς. Αυτό είναι αδιανόητο για μια δημοκρατική θεωρητικά χώρα- εγώ γνωρίζω πως δεν υπάρχει δημοκρατία, αλλά για αυτούς που από το πρωί έως το βράδυ προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο», είπε.

Ολόκληρες οι δηλώσεις της Μαρίας Καρυστιανού:

Επειδή τίποτα στην δική μας υπόθεση δεν έγινε σωστά και νόμιμα, είμαστε αναγκασμένοι να προχωρήσουμε σε μηνύσεις προς τους ιατροδικαστές που προφανώς δέχθηκαν οδηγία να συγκαλύψουν το Εγκλημα στα Τέμπη γιατί λειτούργησαν έξω από κάθε πρωτόκολλο ελληνικό και ευρωπαϊκό.

Δεν έγινε ο σωστός ιατροδικαστικός έλεγχος, ούτε οι απαραίτητες τοξικολογικές εξετάσεις, για να δούμε από τι κάηκαν οι άνθρωποί μας, ούτε αν υπήρχαν εύφλεκτες ουσίες για να διαπιστωθεί αν ζούσαν και κάηκαν ζωντανοί.

Οταν υπάρχει απανθράκωση, πρέπει να υπάρχουν συγκεκριμένες ενέργειες. Αυτές δεν έγιναν. Αυτές είναι πολύ σημαντικές και βαριές σκόπιμες παραλείψεις από την πλευρά της ιατροδικαστικής υπηρεσίας.

Υπάρχει μια ατιμωρησία όσον αφορά τις κυβερνητικές παραλείψεις ή παρανομίες που δεν την δεχόμαστε σαν πολίτες. Αυτή την ατιμωρησία δεν την δεχόμαστε πλέον.

Μην ξεχνάτε πως έχουν περάσει τρεις εβδομάδες που έχει φύγει μια μήνυση που αφορά τον κ. Τριαντόπουλο και τους υπόλοιπους υπουργούς προς την Βουλή για την οποία δεν μιλάει κανείς.

Αυτό είναι αδιανόητο για μια δημοκρατική θεωρητικά χώρα- εγώ γνωρίζω πως δεν υπάρχει δημοκρατία, αλλά για αυτούς που από το πρωί έως το βράδυ προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο.

Επίσης έμαθα σήμερα πως η Βουλή θα κλείσει την Παρασκευή, θα κλείσει πολύ πιο νωρίς… Από που προκύπτει αυτό; Από την σημαία πήραν την άδεια; Δεν θα τηρηθεί τίποτα νόμιμο σε αυτή την χώρα;

Εμείς είμαστε αναγκασμένοι λοιπόν, εφόσον έχουμε αυτά τα δεδομένα, να προχωρήσουμε πλέον διαφορετικά και σας το λέω αυτό γιατί θα ακολουθήσουν μηνύσεις έκπληξη, σε νέα πρόσωπα, πολιτικά πρόσωπα, πολύ πιο επιθετικά αφού δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα όλα που έχουμε.

Ας μείνει σε όλους μας πόσο αδιάφοροι είναι οι κυβερνώντες όχι μόνο απέναντι σε μας, στην γνώμη μας και σε όσα έχουμε πάθει αλλά απέναντι στους νόμους.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This