Άφαντοι παραμένουν οι δράστες του άγριου ξυλοδαρμού στο Αιγάλεω

Το θύμα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με πολλαπλά κατάγματα

Must Read

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών του άγριου ξυλοδαρμού στο Αιγάλεω, που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός από τα δύο θύματα της επίθεσης.

Οι Αρχές έχουν ταυτοποιήσει τους τρεις δράστες και όπως έγινε γνωστό πρόκειται για πατέρα με τους δύο γιους του.

Την ίδια ώρα ο 43χρονος που ξυλοκοπήθηκε άγρια μαζί με τη σύζυγό του στη μέση του δρόμου στη συμβολή Ιεράς Οδού και Θηβών στο Αιγάλεω εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με πολλαπλά κατάγματα. 

«Αυτό που είδα ήταν φρικτό»

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε η ίδια και ο σύντροφός της περιέγραψε στο Mega η γυναίκα που έπεσε θύμα άγριας επίθεση στη μέση του πολυσύχναστου δρόμου και όλα αυτά μέρα μεσημέρι! Τα σημάδια της επίθεσης είναι αποτυπωμένα στα πρόσωπα των δύο θυμάτων.

«Τελευταίο που είδα και ήταν πολύ φρικτό, ήταν που τα πόδια του παιδιού ήταν στο πρόσωπο του άντρα μου», είπε με δάκρυα στα μάτια και πρόσθεσε: «Όταν γύρισα το κεφάλι είδα τον πατέρα τους να πλακώνει τον άντρα μου με τη χειρότερη βία. Εκείνη τη στιγμή δεν ξέρω που βρήκα τη δύναμη, προσπάθησα να τον τραβήξω και μου έρχεται μία άλλη μπουνιά από το παιδί του».

Σύμφωνα με τη γυναίκα το λευκό αυτοκίνητο από το οποίο κατέβηκαν οι τρεις άνδρες και τους επιτέθηκαν βάναυσα οδηγούσε επικίνδυνα και της έκλεινε το δρόμο.




Ο 43χρονος σύζυγός της κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί από το Θριάσιο στο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται με πολλαπλά κατάγματα.

«Εγώ πήγα να τους ξεχωρίσω και με χτύπησαν, έκλειναν το δρόμο, έκαναν μαγκιές, βγήκε η γυναίκα να πει “τι κάνετε”, βγήκαν και με χτύπησαν και έπεσα κάτω, δεν θυμάμαι τίποτα άλλο με έχουνε χτυπήσει παντού σπασμένο, αυχένα, στο κεφάλι έχω ράμματα, παραλίγο να σκοτωθούμε», είπε το 43χρονο θύμα περιγράφοντας τη στιγμή του περιστατικού.

Από την πλευρά του, ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας, ανέφερε μιλώντας στο Mega: «Εντοπίστηκαν αλλά διαφεύγουν της σύλληψης στα όρια του αυτοφώρου. Θα γίνει κανονική δικάσιμος. Το τραγικό είναι ότι χτυπάνε απρόκλητα μια γυναίκα».

«Δεν ανοίγεις καυγάδες διότι πλέον τα πράγματα είναι διαφορετικά και δεν ξέρεις τι έχεις απέναντί σου. Μια λεκτική αντιπαράθεση μπορεί να σου στοιχίσει ακόμα και τη ζωή. Είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα από ό,τι ήταν παλιότερα. Έχουν αγριέψει πάρα πολύ, κυκλοφορούν μαχαίρια και όπλα στον δρόμο», συμπλήρωσε.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This