Νέα σοκαριστική παράσυρση μητέρας και μωρού στην Θεσσαλονίκη από ΙΧ- «Ήταν λάθος μου» παραδέχεται ο οδηγός

Ο πατέρας ήταν απέναντι και περίμενε - Το σημείο είναι επικίνδυνο

Must Read

Λίγες μόλις μέρες μετά την παράσυρση ενός βρέφους μόλις έξι μηνών και της 30χρονης μητέρας του από αυτοκίνητο στην Κομοτηνή ένα παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι, αυτή τη φορά στην Θεσσαλονίκη.

Πιο αναλυτικά, ήταν λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, όταν μια γυναίκα με το 14 μηνών παιδί της στο καροτσάκι στέκεται στη διάβαση στη Λεωφόρο Παπανικολάου στην περιοχή των Πεύκων και θέλησε να περάσει τον δρόμο απέναντι.




Στον δρόμο φαίνεται ένα κόκκινο αυτοκίνητο από μακριά και η γυναίκα θεωρεί πως έχει δει εκείνη και το μωρό. Η μητέρα κάνει μόλις λίγα βήματα και το όχημα χτυπάει εκείνη και το παιδί και τους ρίχνει στην άσφαλτο! Η γυναίκα σηκώνεται σχεδόν αμέσως και σοκαρισμένη κοιτάει αν είναι καλά το μωρό. Το παιδάκι ήταν μια χαρά καθώς είχε προστατευτεί από την ζώνη ασφαλείας του καροτσιού.

Στο σημείο επικρατεί πανικός και οι περαστικοί τρέχουν να βοηθήσουν. Μητέρα και μωρό μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και είναι καλά στην υγεία τους. Ωστόσο το παιδάκι θα μείνει προληπτικά στο νοσηλευτικό ίδρυμα για λίγες ακόμη εξετάσεις.

Τι είδε ο πατέρας

Το πιο σοκαριστικό είναι ότι την παράσυρση είδε ο πατέρας του παιδιού που περίμενε την γυναίκα να διασχίσει την διάβαση καθώς γνωρίζει πως το σημείο είναι επικίνδυνο.

«Ήμουν παρών. Ήμουν από την απέναντι μεριά στο αυτοκίνητο. Περίμενα τη γυναίκα μου να περάσει γιατί εδώ είναι επικίνδυνα. Καθημερινά φαινόμενα αυτά. Δεν σταματάνε στις διαβάσεις. Περίμενα να περάσουνε. Σταμάτησε η μία η πλευρά. Η γυναίκα βρήκε μπροστά, το καρότσι το είχε από την πίσω μεριά της και ο κύριος ερχόταν και στα 30-40 μέτρα υποθέσαμε εφόσον ανέβαινε η γυναίκα στις διαβάσεις. Δεν έτρεχε υπερβολικά. Θέλω να είναι δίκαιος και ο κύριος ούτε είδε τίποτα.

Χτυπάει τη γυναίκα, χτυπάει το καρότσι, πέφτουν και οι δύο κάτω. Σα να κοίταξε αλλού, σαν να έβλεπε άλλα πράγματα. Λέει δεν είδε διαβάσεις. Έχει και πινακίδα εδώ, ο δήμος όμως… Θα κρατηθεί μέσα προληπτικά γιατί είναι 14 μηνών ο μικρός», είπε.

«Ήταν λάθος μου»

Ο οδηγός του κόκκινου οχήματος σταμάτησε να βοηθήσει την γυναίκα και σε δηλώσεις του παραδέχτηκε πως ήταν «λάθος» του.

«Ήμουν στη λεωφόρο Παπανικολάου. Δεν υπάρχει σήμανση. Φταίω και εγώ. Πετάχτηκε η κυρία ίσα-ίσα την ακούμπησα. Έπεσε το καροτσάκι. Ήρθαν οι ασφαλιστικήες. Είναι καλά δόξα τον Θεό. Πρέπει να προσέχουμε περισσότερο. Είναι λάθος δεν αποποιούμαι την ευθύνη. Βρήκε ο καθρέφτης στο καροτσάκι και αυτό έπεσε κάτω», είπε στο Mega.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This