Άνω Λιόσια: «Πέθανε τον Φεβρουάριο, είχε γεμίσει σκουλήκια!» – Η σοκαριστική μαρτυρία του γιου για τον απανθρακωμένο πατέρα

Νέες μαρτυρίες για την δυσοσμία και την βία που ασκούσε ο γιος στον πατέρα

Must Read

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση που «πάγωσε» τα Άνω Λιόσια με έναν 57χρονο που φέρεται να σκότωσε τον ηλικιωμένο πατέρα του, να τον διαμέλισε και να τον έκαψε στην αυλή του σπιτιού.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που έχουν προκύψει ο άτυχος άντρας έχει πεθάνει εδώ και περισσότερες από 20 μέρες με τον γιο να κρατά το πτώμα στο σπίτι! Ο ίδιος φέρεται να ανέφερε πως ο πατέρας του πέθανε τον περασμένο Φεβρουάριο και επειδή δεν είχε χρήματα να τον θάψει τον άφησε στο στρώμα όλους αυτούς τους μήνες και αποφάσισε τώρα να τον κάψει.

«Δεν άντεχα άλλο τη μυρωδιά και είχε γεμίσει και σκουλήκια. Έτσι τον έβγαλα στην αυλή για να τον κάψω», φέρεται να ανέφερε.

Οι ισχυρισμοί του εξετάζονται.




Χθες το βράδυ λίγο πριν αποκαλυφθεί η φρίκη όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι μετά την καταγγελία για δυσοσμία από τους γείτονες ο γιος έπεσε σε αντιφάσεις όταν ρωτήθηκε για τον πατέρα του. Ισχυρίστηκε ότι βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης και στην συνέχεια ότι φιλοξενείται σε κάποιον συγγενή.

Σχετικά με το γεγονός πως βρέθηκαν πεταμένα σε διάφορα σημεία, ακόμα και στα σκουπίδια, μέλη του σώματος του άτυχου ηλικιωμένου είπε ότι «δεν τον διαμέλισα, όπως τον σβαρνούσα με το στρωμα εφυγαν το κεφάλι και τα χέρια»!

Η υπόθεση βρίσκεται υπό πλήρη διερεύνηση και αναμένονται η νεκροτομή στην σορό του ηλικιωμένου και η έρευνα στο σπίτι για να ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση ενώ αναμένονται να γίνουν ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις στο πτώμα παρά το γεγονός πως έχει απανθρακωθεί στο 80%.




Οι γείτονες αναφέρουν πως ο ηλικιωμένος τους είχε εκμυστηρευτεί ότι ο γιος του τον χτυπούσε! Η τελευταία φορά που τον είδαν ήταν το Πάσχα. Πατέρας και γιος ζούσαν στο συγκεκριμένο σπίτι για 7 χρόνια αλλά δεν είχαν ιδιαίτερες σχέσεις με την γειτονιά. 

Ο γιος εργαζόταν ως καθηγητής και φέρεται να είχε ψυχολογικά προβλήματα. Ο ίδιος ήταν ξυπόλυτος και με βρώμικα ρούχα, ενώ μάρτυρες είπαν επίσης στην ΕΡΤ πως το σπίτι είχε βγει σε πλειστηριασμό και ίσως ήταν οικονομικοί οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την πράξη τον γιο.

Νέες σοκαριστικές μαρτυρίες

Στο μεταξύ, ολοένα και περισσότερες μαρτυρίες έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση.

«Χθες αμφιβάλλαμε γιατί είδαμε το σκηνικό και τα συζητούσαμε οι πάνω κάτω μεταξύ μας όταν είχα ρωτήσει που είναι ο παππούς μου είχε πει, και αυτό μας έκανε εντύπωση, μου είχε πει ότι ο παππούς είναι κατάκοιτος γιατί τον είχα ρωτήσει.

Και στην κοπέλα από πάνω είχε πει ότι τον έχει βάλει σε κέντρο αποκατάστασης. Μέχρι χθες το βράδυ δεν πλησίαζες την καγκελόπορτα. Και ειδικότερα μύριζε πάρα πολύ στο διαγώνιο σπίτι και στο ακριβώς από πίσω. Γιατί ήταν εκεί καμένος.

Τα παιδιά πήραν τηλέφωνο γιατί είναι φίλοι και είπαν ότι είναι καμένο ένα στρώμα έξω πάνω σε μια λαμαρίνα και επειδή φοβήθηκαν γιατί είχα πολύ καιρό να δουν τον παππού και μύριζε πήραν τηλέφωνο την Αστυνομία.




Και επειδή στην αρχή δεν άνοιγε ο κύριος είπαν να έκαναν μήνυση οι αυτόπτες μάρτυρες που ήταν από πίσω για να έρθει ο Εισαγγελέας. Αλλά τελικά δεν χρειάστηκε γιατί μετά από λίγο τους άνοιξε.

Κατά τις 9.30 το βράδυ μας ενημέρωσαν πως είναι η Αστυνομία έξω ακριβώς από το σπίτι. Βγήκαμε έξω και είδαμε μια ομάδα Αστυνομικών να μιλάει με αυτό τον κύριο, το γιο. Αυτός ήταν από τη μέσα πλευρά της πόρτας, κλειδωμένος, και οι άλλοι απ έξω και του μιλούσαν. Τους έλεγε διαφορετικά πράγματα και όταν τον ξαναρωτούσαν τους έλεγε άλλα πράγματα.
Εμας μας έκανε εντύπωση ότι χθες είχε γίνει και ζητούσε να του πάρουν το κινητό, να του φέρουν το φορτιστή. Γιατί άμα μείνει λίγες μέρες πρέπει να έχει ρούχα να αλλάζει.Και έχει γίνει κατι τέτοιο και εμείς εδώ κλαίγαμε γιατί ήταν πάρα πολύ καλός άνθρωπος ήταν πολύ ήρεμος και εκεί. Λες και είχε γίνει σε κάποιον τρίτο», ανέφερε γυναίκα που μένει στη γειτονιά.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This