«Πόλεμος» ΜΑΤ – αντιεξουσιαστών για την ανακατάληψη της έπαυλης Κούβελου στο Μαρούσι (video)

Must Read

Επεισόδια μεταξύ αντιεξουσιαστών και δυνάμεων των ΜΑΤ σημειώνονται αυτή την ώρα στον πεζόδρομο της οδού Ερμού στο Μαρούσι.

Οι αντιεξουσιαστές προκάλεσαν ζημιές σε τράπεζα που βρίσκεται επί της οδού Διονύσου, γράφοντας συνθήματα στο εξωτερικό της και στις πόρτες της εισόδου, ενώ έσπασαν και ένα κατάστημα γνωστής αλυσίδας φαγητών. Οι δυνάμεις των ΜΑΤ απάντησαν με κροτίδες κρότου λάμψης και δακρυγόνα.

Αυτή την ώρα οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει τους αντιεξουσιαστές στον σταθμό του Αμαρουσίου.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο χάρτης των καταλήψεων στην Αττική

Οι κουκουλοφόροι επιχείρησαν να επανακαταλάβουν την έπαυλη Κούβελου που είχε εκκενωθεί την Τρίτη από την αστυνομία, η οποία βρίσκεται αυτή την ώρα στο σημείο για να αποτρέψει την επανακατάληψη.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=0KBO4ilxT6w

https://www.youtube.com/watch?v=HsztwfQGZFk

Δηλώσεις Δημάρχου Αμαρουσίου

Σε δηλώσεις προχώρησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου για τα επεισόδια. Επιπλέον, απάντησε στη δήλωση του επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ενωμένο Μαρούσι» Γιώργου Καραμέρου, ο οποίος χαρακτήρισε «απούσα» και «λίγη» την διοίκηση του δήμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δημάρχου:

«Σήμερα, Κυριακή 22/12 ακραία στοιχεία προκάλεσαν εκτεταμένες καταστροφές στο κέντρο της πόλης και επιδόθηκαν σε οργανωμένα επεισόδια με δυνάμεις της Αστυνομίας.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το τίμημα πλήρωσαν καταστηματάρχες και οικογένειες με μικρά παιδιά που βρίσκονταν στην αγορά.

Καταδικάζουμε τη βία και τις καταστροφές και ξεκαθαρίζουμε προς όλες τις πλευρές ότι δεν πρέπει να μετατραπεί η πόλη σε πεδίο συγκρούσεων και θα κάνουμε ό,τι απαιτείται σε πολιτικό επίπεδο, για να διαφυλάξουμε την ομαλή ζωή στην πόλη.

Τονίζουμε για μία ακόμη φορά πως ο Δήμος δεν είχε καμία συμμετοχή και γνώση, στο σχεδιασμό και την υλοποίηση της εκκένωσης της “Βίλλας Κούβελου“, όπως διεξοδικά αναλύθηκε στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο.

Τέλος σε ότι αφορά τη χυδαία ανακοίνωση Γ. Καραμέρου, τη θεωρούμε μνημείο τυχοδιωκτισμού και καιροσκοπισμού. Ο κ. Καραμέρος έχει εξαντλήσει όλα τα αντιπολιτευτικά όπλα του και στοχοποιεί το θεσμό του Δήμου και της Δημοτικής Αρχής για απροσδιόριστα δικά του πολιτικά οφέλη. Επιπλέον εκτίθεται θεσμικά όταν επιζητά παρέμβαση του Δήμου σε μία διένεξη ακραίων στοιχείων και αστυνομικών δυνάμεων. Τον αφήνουμε στην κρίση των πολιτών».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This