Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης τα βάζει με τα ΜΜΕ για λάθος αναπαραγωγή της ανάρτησης σχετικά με τους 50 βαθμούς!

Καλύτερο θα ήταν να εξηγούσε τι ήθελε να πει από την αρχή

Must Read

Τον τρόμο σκόρπισε χθες μια ανάρτηση του Κλέαρχου Μαρουσάκη ο οποίος ανέφερε πως φέτος το καλοκαίρι το θερμόμετρο στην Ελλάδα θα «αγγίξει» τους 50 βαθμούς Κελσίου!

Συγκεκριμένα έγραψε: «Το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε και είμαι βέβαιος ότι τους 50 βαθμούς που δεν πιάσαμε πέρυσι (στον αέρα κι όχι στα τσιμέντα και τις λαμαρίνες), σίγουρα φέτος θα τους πιάσουμε».

Ο μετεωρολόγος, με νέα ανάρτηση, κατηγόρησε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι έβγαλαν λάθος συμπέρασμα σχετικά με όσα έγραψεενώ τόνισε πως σχετικά με τους 50 βαθμούς αναφερόταν στις μετρήσεις των μετεωρολογικών σταθμών!

Καλύτερο θα ήταν, πάντως, να εξηγεί από την αρχή τι εννοεί και όχι να ρίχνει την ευθύνη στα ΜΜΕ για την αναπαραγωγή.

Ειδικότερα, έγραψε στη νέα ανάρτηση:

«Αυτό με τις ιστοσελίδες πραγματικά δεν έχει προηγούμενο.

Καλό είναι πριν προχωρήσετε σε αναρτήσεις με μεγάλους τίτλους ότι έρχονται οι 50 βαθμοί όπως δήλωσε ο Μαρουσάκης να έρχεστε σε μία επικοινωνία πριν και όχι να αναπαράγετε μια ανάρτηση βγάζοντας τελικά λάθος νόημα.

Η προηγούμενη ανάρτησή μου αναφερόταν στις μετρήσεις των μετεωρολογικών σταθμών και πόσο εύκολα μπορεί να σπάει το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο χωρίς να είμαστε βέβαιοι για την αξιοπιστία των μετρήσεων.

Μέχρι πριν λίγα χρόνια λειτουργούσε δίκτυο της ΕΜΥ όπου υπήρχαν σταθμοί βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων και προδιαγραφών. Τα τελευταία χρόνια οι σταθμοί έχουν αυξηθεί κατά πολύ από το ΕΑΑ και μπράβο γι’ αυτή την κίνηση, όμως υπάρχουν διαφοροποιήσεις σε σχέση με τις τότε μετρήσεις.

Τίθεται λοιπόν το ερώτημα κατά πόσο είναι σωστή η σύγκριση τιμών που προκύπτουν με διαφορετικό τρόπο και από άλλης λειτουργίας μετεωρολογικούς σταθμούς.

Γι’ αυτό κι έγραψα ότι σίγουρα θα πιάσουμε τους 50 βαθμούς που ανέφεραν δημοσιεύματα την περυσινή περίοδο, θέλοντας να πω ότι οι μετρήσεις των νέων σταθμών λαμβάνουν πηγές θερμότητας που οι παλαιότεροι αφαιρούσαν (τρόπος στησίματος, τρόπος λειτουργίας κτλ).

Λίγη προσοχή όταν επιθυμείτε να κάνετε πρώτη είδηση κάτι που δεν έχετε καταλάβει σε τι αναφέρεται». 

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Αφου γνωριζει οτι τα αρπακτικα παραμονευουν,ποιος επρεπε να προσεχει,και να μην αγχωνει τον κοσμο.Αλλα που μυαλο!!!Mας το πηρανε απο την υπερεκθεση στα social

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This