Iσχυρό μήνυμα από τη Μαρία Καρυστιανού για τις ευρωεκλογές – «Σταμάτα να ψηφίζεις εγκληματίες»

Must Read

Η πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων «Τέμπη 2023», κοινοποίησε στο Facebook μια σύνθεση με έξι φωτογραφίες θυμάτων και συγγενών, μαζί με ένα μήνυμα για τις σημερινές ευρωεκλογές. «Μια υπενθύμιση για σένα που θα πας αύριο να ψηφίσεις. Σκέψου διπλά πού θα το “ρίξεις”. Σταμάτα να ψηφίζεις εγκληματίες».

 

Η Μαρία Καρυστιανού κοινοποίησε στη σελίδα του Συλλόγου «Τέμπη 2023» στο Facebook, ανάρτηση του Νικόλαου Χρυσοβαλάντη Ζήση ο οποίος επισημαίνει στη φωτογραφική σύνθεση με τους νεκρούς και τους συγγενείς των θυμάτων στα Τέμπη.

«Σκέψου καλά … Αύριο μπορεί να είναι το δικό σου παιδί , η δική σου σύζυγος , τα δικά σου αδέρφια ….και τότε θα είναι ήδη αργά ….».

 

Διαβάστε ακόμα: Ευρωεκλογές 2024: Live Blog – Όλες οι εξελίξεις και τα αποτελέσματα

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ FACEBOOK

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. ΔΕΝ τους νοιάζουν τα πτώματα Μαρία μου. Φοβούνται τους ζωντανούς και γι αυτό έβαλαν τείχη και φραγμούς να είναι απροσπέλαστο το φεουδαρχικό σύστημά τους. Όρμα τους και μην τους λυπάσαι ούτε ένα δευτερόλεπτο. Μαζί σου!!! Είναι όλοι τους ΣΑΠΙΟΙ και ΖΟΜΠΙ και ο νεοέλληνοας ο πιο βλάκας λαός στον κόσμο (ελπίζω να το κατάλαβες αυτό)…

  2. Εδώ ο κόσμος ψήφισε αυτούς που έκαψαν την Αθήνα το 2008, αυτούς που έκαψαν τέσσερις εργαζόμενους στην ΜΑΡΦΙΝ το 2010 και αυτούς που έκαψαν και έπνιξαν 145 ανθρώπους στο Μάτι, την Μάνδρα, την Ραφήνα, την Κινέτα, τον Μαραθώνα. Τι μας λες τώρα; Αλλού αυτά κυρία Μαρία Καρυστινού.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This