Επεισοδιακή η επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ σε ενδοοικογενειακό επεισόδιο – Τους έδειραν με γροθιές και κλωτσιές

Τι συνέβη

Must Read

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τρεις αστυνομικούς της ομάδας ΟΠΚΕ όταν πήγαν χθες το βράδυ σε σπίτι στο χωριό Γωνιές Χερσονήσου, προκειμένου να επέμβουν σε ενδοοικογενειακό περιστατικό.

Συγκεκριμένα, μια 31χρονη αντιλήφθηκε, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό της στην περιοχή, ότι την ακολουθούσε, επίσης με το όχημά του ο 40χρονος πρώην σύντροφός της. Η γυναίκα φοβήθηκε και πήρε τηλέφωνο συγγενείς της να τους ενημερώσει.

Λίγη ώρα αργότερα, αναστάτωση επικράτησε στην κεντρική πλατεία της περιοχής καθώς ο 40χρονος που είχε σταματήσει το όχημά του φέρεται να δέχτηκε επίθεση από τουλάχιστον τρία άτομα, τα οποία του προκάλεσαν φθορές στο ΙΧ και τον υποχρέωσαν να φύγει.

Δείτε βίντεο:




Ο άνδρας ενημέρωσε τους αστυνομικούς για την επίθεση που δέχτηκε και στην περιοχή έφτασαν στελέχη της ΕΛΑΣ από την Χερσόνησο. Ωστόσο δεν μπόρεσαν να ηρεμήσουν τους συγγενείς της 31χρονης και ζήτησαν ενισχύσεις.

Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ, ένας 37χρονος, ένας 38χρονος και ένας 33χρονος που έσπευσαν στο σημείο δέχτηκαν επίθεση με κλωτσιές και γροθιές. Χρειάστηκε να μεταφερθούν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο ο ένας με κάταγμα στη μύτη και οι άλλοι δυο με εκδορές και μώλωπες. Τους προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Χειροπέδες πέρασε η ΕΛΑΣ στον 33χρονο αδελφό της γυναίκας, τον 37χρονο ξαδερφό της και τον 40χρονο πρώην σύντροφό της ενώ αναζητείται ένα ακόμη άτομο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου και του ασκήθηκε ποινική δίωξη για την πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών σε βάρος των αστυνομικών και για βία κατά αστυνομικών. Παραπέμφθηκαν να δικαστούν ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This