Λεωφορείο με φοιτητές έπεσε σε χαντάκι στην Κύμη – Όλοι είναι καλά στην υγεία τους και επιστρέφουν στην Αθήνα (video)

Must Read

Λεωφορείο με φοιτητές από την Γεωπονική Αθηνών απεγκλώβισαν άνδρες της Πυροσβεστικής στην Κύμη Ευβοίας. Στο όχημα επέβαιναν 53 άτομα, τα οποία σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, είχαν πάει για πεζοπορία στην περιοχή Βρωμονέρα στη Νότια Εύβοια.

Στην επιστροφή όμως στο δρόμο προς Μετόχι, είχε έντονη χιονόπτωση με αποτέλεσμα το λεωφορείο να εκτραπεί της πορείας του και να πέσει σε χαντάκι, ενώ ακριβώς από κάτω υπάρχει γκρεμός.

Αμεση ήταν η επιχείρηση της πυροσβεστικής, που έβγαλε σώους όλους τους φοιτητές χωρίς να υπάρξει τραυματισμός. Στο λεωφορείο, στο οποίο δεν υπήρξαν ζημιές, τοποθετήθηκαν αντιολισθητικές αλυσίδες και επιστρέφει στην Αθήνα.

Επέλαση του χιονιά στα χωριά της Εύβοιας

Ξεκίνησαν οι χιονοπτώσεις στα χωριά της Εύβοιας. Όπως μετέδωσε και το κεντρικό δελτίο του Alpha λευκή «εισβολή» έχουμε για άλλη μία χρονιά στην Στενή. Οι θερμοκρασίες βρίσκονται κάτω από το μηδέν, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί μέσα λίγη ώρα ένα λευκό στρώμα στους δρόμους.

Συνιστάται οι πολίτες να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This