Συνεχίζει την επέλαση η «Ζηνοβία» με χιόνια, κρύο και βροχές – Υπομονή ένα ακόμα 24ωρο!

Must Read

«Πασπαλίζει» η Ζηνοβία δειλά δειλά και στην Αττική. Αφού άσπρισε τον Υμηττό και, φυσικά, τις κοντινές Εύβοια, Βοιωτία και Φθιώτιδα, το πέρασμα της επονομαζόμενης κακοκαιρίας «Ζηνοβίας» από το λεκανοπέδιο έφερε… χιονόπτωση σε αρκετές περιοχές. Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι (30/12) άρχισαν να πέφτουν νιφάδες χιονιού στο Περιστέρι, στην Πετρούπολη, στη Νίκαια και στον Κορυδαλλό.

Αναμένουμε να δούμε πώς θα συνεχιστεί, αν και η πρόγνωση λέει πως η κακοκαιρία θα επηρεάσει με τσουχτερό κρύο και χιόνια τον καιρό της Ελλάδας έως αύριο, Τρίτη, ημέρα κατά την οποία, πάντως, τα φαινόμενα κακοκαιρίας θα περιοριστούν στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα, με παράλληλη πρόσκαιρη βελτίωση στις υπόλοιπες περιοχές.

Ωστόσο, για σήμερα, ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για την επέλαση του χιονιά αλλά και για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, με ανάρτησή του στο facebook.

Ο ίδιος αναφέρει πως ο καιρός σήμερα στην Αττική θα έχει έντονα χιονοβροχο-υψομετρικά σκαμπανεβάσματα, ενώ τα φαινόμενα θα είναι ιδιαίτερα έντονα στη Δυτική Αττική και σε Λουτράκι-Αγ. Θεοδώρους. 

Συγκεκριμένα γράφει:

«Λίγο προσοχή χρειάζεται κατά τη γνώμη μου αύριο για καλό και για κακό κυρίως στους δήμους Λουτρακίου-Αγ. Θεοδώρων, Μεγαρέων και Μάνδρας-Ειδυλλίας του νομού Αττικής, καθώς κατά τη διάρκεια της Δευτέρας μπορεί μεν πυκνές χιονοπτώσεις σε συνδυασμό με πολύ ισχυρό άνεμο να “κατέβουν” μέσα στην ημέρα στους προαναφερθέντες δήμους και τη Βοιωτία χοντρικά ακόμα και στα 100 περίπου μέτρα, όμως από το βράδυ και καθώς η θερμοκρασία αντί να πέφτει θα σημειώνει άνοδο, στις περισσότερες από τις παραπάνω περιοχές, κι έτσι, μέχρι περίπου τα 550-600 μέτρα θα το ξαναγυρίσει σε ισχυρή βροχή κατά διαστήματα, προκαλώντας κατά πάσα πιθανότητα το απότομο λιώσιμο του χιονιού μέχρι εκείνα τα υψόμετρα, αυξάνοντας έτσι πιθανώς τον κίνδυνο απότομης αύξησης της στάθμης χειμάρρων ή και τοπικών πλημμυρών!»

«Ανάλογη εξέλιξη δεν αποκλείεται να υπάρξει και στη Βοιωτία! Πολλές βροχές αναμένονται τη Δευτέρα και στην υπόλοιπη βόρεια και ανατολική Αττική, με τα πυκνά χιόνια (μαζί με πολύ δυνατό άνεμο) όμως εδώ να περιορίζονται αυτά από το πρωί στους ορεινούς όγκους του νομού και κυρίως πάνω από τα 600 περίπου μέτρα, π.χ. Ιπποκράτειος Πολιτεία και ψηλότερα! Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός προς το ξημέρωμα της Τρίτης».

Στο μεταξύ, λόγω της χιονόπτωσης αποφασίστηκε προληπτικά η απαγόρευση της κυκλοφορίας φορτηγών άνω των 3,5 τόνων σε τμήμα της Αθηνών-Λαμίας. Συγκεκριμένα, η απαγόρευση υφίσταται στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, από το ύψος των διοδίων Αφιδνών.

Κλειστοί δρόμοι λόγω χιονόπτωσης

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Τροχαία, κλειστή είναι η Λεωφόρος Πάρνηθας από το ύψος του τελεφερίκ στο ρεύμα προς καζίνο. Κλειστή είναι και η επαρχιακή οδός Χανίων – Κισσού, από «Αγριόλευκες» Πηλίου έως την Εθνική Οδό Βόλου – Ζαγοράς. Η κυκλοφορία έχει διακοπεί και στην επαρχιακή οδό του χιονοδρομικού κέντρου Μαινάλου – Βυτίνας.

Πυκνή χιονόπτωση στη Θήβα – Πού χρειάζονται αλυσίδες

Πυκνή χιονόπτωση ξεκίνησε λίγο πριν τις 6 το πρωί στην περιοχή της Θήβας, με τα εκχιονιστικά μηχανήματα να έχουν ήδη παραταχθεί σε κρίσιμα σημεία κατά μήκος της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας από τα Οινόφυτα και το Σχηματάρι μέχρι και το Κάστρο. Μάλιστα, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους η κακοκαιρία αναμένεται να ενταθεί μέχρι το μεσημέρι.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία της αστυνομίας, στη Βοιωτία οι οδηγοί θα χρειαστούν αλυσίδες για να κινηθούν από την Αράχοβα έως το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού και το χωριό Επτάλοφος, όπως επίσης και στο επαρχιακό δίκτυο του νομού.

Σε ό,τι αφορά την Εύβοια, χρειάζονται αλυσίδες για όσους κινούνται από Χαλκίδα προς Αιδηψό και ιδιαίτερα από το 16ο έως το 47ο χιλιόμετρο, αλλά και στους δρόμους της κεντρικής Εύβοιας δηλαδή προς Κερασιά, Σέτα και Στρόπωνες, καθώς η χιονόπτωση εκεί και κυρίως ο παγετός έχουν προκαλέσει προβλήματα.

Στο νόμο Φωκίδας είναι απαραίτητες οι αλυσίδες για την πρόσβαση στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού, αλλά και στα χωριά της Δυτικής Φωκίδας δηλαδή προς Καστριώτισσα, Στρώμη, Αρτοτίνα και Διχώρι.

Στη Φθιώτιδα μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στους δρόμους. Απαραίτητες είναι οι αλυσίδες για τον δρόμο Λαμίας-Καρπενησίου ιδιαίτερα στη Ράχη Τυμφρηστού, όπου τα φαινόμενα μεταβάλλονται.

Στην Ευρυτανία θα χρειαστούν αλυσίδες στο δρόμο από Φουρνά προς Καρδίτσα, στο δρόμο προς Κρίκελλο και Δομνίστα, αλλά και στο δρόμο Καρπενήσι Αγρίνιο μέσω Προυσού, καθώς και για την πρόσβαση στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καρπενησίου.

Χωρίς ρεύμα κάποια χωριά της Θήβας

Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία αντιμετωπίζουν αυτή την ώρα οι κάτοικοι στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας και ειδικότερα στην Κοινότητα Πλαταιών αλλά και στις Κοινότητες Βαγίων και Αμπελοχωρίου, όπου η χιονόπτωση είναι έντονη. Μάλιστα, στο Αμπελοχώρι χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής, για να μεταφερθεί ασθενής στο νοσοκομείο της Θήβας.

Χωρίς ρεύμα αυτή τη στιγμή είναι οι κοινότητες στην περιοχή της Θίσβης, ήτοι Ξηρονομή, Δομβραίνα, Ελλοπία, Χώστια και οι παραλιακοί οικισμοί όπως και η Κοινότητα Αμπελοχωρίου. Ήδη συνεργεία της ΔΕΗ κινούνται για να αποκαταστήσουν τις βλάβες.

Ο δήμος Θηβαίων ανακοινώνει: «Επειδή αναμένεται επιδείνωση των έντονων καιρικών φαινομένων, παρακαλούνται οι οδηγοί να περιορίσουν στο ελάχιστο τις μετακινήσεις και να κινούνται με τα οχήματά τους ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ έκτακτες περιπτώσεις και ΜΟΝΟ με αντιολισθητικές αλυσίδες καθώς υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος».

Απαγορευτικό απόπλου σε Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο

Παράλληλα, πολύ θυελλώδεις άνεμοι βορείων διευθύνσεων θα επικρατήσουν στο Αιγαίο, με τις εντάσεις τους να φτάνουν σήμερα κατά τόπους και τα δέκα μποφόρ.

Σε ισχύ είναι και σήμερα το απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο λόγω των ισχυρών βόρειων ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους τα 8 με 9 μποφόρ.

Κλειστές είναι οι γραμμές Α.Μαρίνα-Νέα Στύρα, Αρκίτσα-Αιδηψός, Γλύφα-Αγιόκαμπος, Καβάλα Πρίνου-Θάσου, Κεραμωτή Καβάλας-Λιμένα Θάσου και Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη.

Πού θα κυμανθεί η θερμοκρασία

Το βαρομετρικό χαμηλό κινήθηκε ήδη προς τα Δωδεκάνησα, όπου θα ενισχυθεί, με συνέπεια ισχυρές βροχές και καταιγίδες να εκδηλωθούν στην Κρήτη, στα Δωδεκάνησα, στα ανατολικά κυρίως τμήματα των Κυκλάδων και στα νότια κυρίως τμήματα των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου, με χιονοπτώσεις στα ορεινά των παραπάνω περιοχών και κατά τόπους στα ημιορεινά της Κρήτης.

Σήμερα το βαρομετρικό χαμηλό αναμένεται να οπισθοδρομήσει προς τις Κυκλάδες, προκαλώντας σημαντική ενίσχυση των φαινομένων στην Αττική, στη Βοιωτία, στη Φθιώτιδα, στην Εύβοια, στη Μαγνησία και στις Σποράδες, όπου κατά τόπους θα εκδηλωθούν καταιγίδες, αλλά και χιονοπτώσεις ακόμα και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο.

Πιο αναλυτικά, αύριο αναμένονται στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά βροχές ή χιονόνερο και στα παραθαλάσσια τμήματα σποραδικές καταιγίδες, καθώς και τοπικά ισχυρές χιονοπτώσεις στα ορεινά, στα ημιορεινά και κατά τόπους στην ανατολική χώρα σε περιοχές με πολύ χαμηλό υψόμετρο. Στις Κυκλάδες, την Κρήτη, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες και πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Στις Σποράδες και πιθανώς τοπικά σε νησιά του Βορείου Αιγαίου οι χιονοπτώσεις θα φτάσουν σε χαμηλό υψόμετρο. Παροδικές χιονοπτώσεις αναμένονται επίσης κατά διαστήματα σε περιοχές της Θράκης, της Χαλκιδικής και πιθανώς της Δυτικής Μακεδονίας και της Δυτικής Θεσσαλίας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -8 έως 2 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από -5 έως 7 στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα, από -4 έως 8 βαθμούς στην Ήπειρο, από -5 έως 6 στην Κεντρική Ελλάδα, από 2 έως 10 στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από -3 έως 7 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 0 έως 9 στα νησιά του Ιονίου, από 1 έως 8 βαθμούς στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου και από 5 έως 12 βαθμούς στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 10 μποφόρ. Αντίθετα, στην Κρήτη θα επικρατήσουν άνεμοι δυτικών κυρίως διευθύνσεων με εντάσεις έως 8 και τοπικά 9 μποφόρ, και στα Δωδεκάνησα άνεμοι νοτίων διευθύνσεων με εντάσεις έως 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις, 6 με 7 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο στα πεδινά και χιονοπτώσεις στα ορεινά, στα ημιορεινά και πιθανώς κατά διαστήματα σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο στα βόρεια και δυτικά τμήματα του νομού και κοντά στους ορεινούς όγκους. Τα φαινόμενα θα είναι έντονα, ενώ καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα βόρεια και ανατολικά παράκτια τμήματα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 7 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και δυτικά οι θερμοκρασίες θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 7 μποφόρ στα χερσαία τμήματα και έως 9 μποφόρ στα θαλάσσια τμήματα.

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις, με πιθανότητα να εκδηλωθούν πρόσκαιρες ασθενείς χιονοπτώσεις κυρίως στα ορεινά και στα ανατολικά του νομού, αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 5 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 7 μποφόρ.

Πού βρέχει τώρα

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΤΤ.30/12/2019
15:50
3
mm/hr
ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ
ΥΜΗΤΤΟΣ-ΔΑΦΝΗ30/12/2019
15:50
1.60
mm/hr
ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ
ΑΡΣΑΚΕΙΟ-ΔΡΟΣΙΑ30/12/2019
15:50
6.80
mm/hr
ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ30/12/2019
15:50
3.20
mm/hr
ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ
ΕΛΕΥΣΙΝΑ30/12/2019
15:50
2
mm/hr
ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ
ΑΛΙΜΟΣ30/12/2019
15:50
1.80
mm/hr
ΨΙΧΑΛΕΣ
ΠΑΛΛΗΝΗ-CGS30/12/2019
15:50
6.60
mm/hr
ΒΡΟΧΗ
ΠΑΛΛΗΝΗ ΑΤΤΙΚΗΣ30/12/2019
15:50
8.60
mm/hr
ΒΡΟΧΗ
ΠΑΠΑΓΟΥ30/12/2019
15:50
2.60
mm/hr
ΧΙΟΝΙ
ΧΑΙΔΑΡΙ30/12/2019
15:50
1.20
mm/hr
ΧΙΟΝΙ
ΕΚΑΛΗ ΑΤΤΙΚΗΣ30/12/2019
15:50
3
mm/hr
ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ
Ν.ΚΟΣΜΟΣ ΑΘΗΝΑ30/12/2019
15:50
0.80
mm/hr
ΨΙΧΑΛΕΣ
ΣΠΑΤΑ30/12/2019
15:50
5.20
mm/hr
ΒΡΟΧΗ
ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ30/12/2019
15:50
4.40
mm/hr
ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ
ΡΑΦΗΝΑ30/12/2019
15:50
5
mm/hr
ΒΡΟΧΗ
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ30/12/2019
15:40
1
mm/hr
ΨΙΧΑΛΕΣ
ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΘΗΝΑ30/12/2019
15:40
2.20
mm/hr
ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ
ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ30/12/2019
15:40
2
mm/hr
ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ
ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ30/12/2019
15:40
1.60
mm/hr
ΨΙΧΑΛΕΣ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ30/12/2019
15:40
5.60
mm/hr
ΧΙΟΝΙ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ30/12/2019
15:40
0.80
mm/hr
ΨΙΧΑΛΕΣ
ΠΕΝΤΕΛΗ-ΕΑΑ30/12/2019
15:40
3.40
mm/hr
ΧΙΟΝΙ
ΨΥΧΙΚΟ30/12/2019
15:40
2
mm/hr
ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ30/12/2019
15:40
1.60
mm/hr
ΧΙΟΝΙ
ΚΕΡΑΤΕΑ30/12/2019
15:40
6
mm/hr
ΒΡΟΧΗ
ΛΑΥΡΙΟ30/12/2019
15:40
2.40
mm/hr
ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ
ΚΗΦΙΣΙΑ30/12/2019
15:40
0.80
mm/hr
ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ
ΓΕΡΑΚΑΣ30/12/2019
15:40
5
mm/hr
ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-DELACROIX30/12/2019
15:40
2.60
mm/hr
ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ
ΣΑΛΑΜΙΝΑ30/12/2019
15:40
0.80
mm/hr
ΨΙΧΑΛΕΣ
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ30/12/2019
15:40
8.20
mm/hr
ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ
ΤΑΤΟΙ30/12/2019
15:40
7.40
mm/hr
ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ
ΠΟΤΑΜΟΙ ΛΑΣΙΘΙΟΥ30/12/2019
15:50
10.40
mm/hr
ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ
ΣΤΑΥΡΑΚΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ30/12/2019
15:50
24.80
mm/hr
ΙΣΧΥΡΗ ΒΡΟΧΗ
ΦΙΝΟΚΑΛΙΑ ΛΑΣΙΘΙΟΥ30/12/2019
15:40
4.20
mm/hr
ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ30/12/2019
15:40
6.20
mm/hr
ΒΡΟΧΗ
ΚΝΩΣΣΟΣ30/12/2019
15:40
8.40
mm/hr
ΒΡΟΧΗ
ΝΕΑΠΟΛΗ ΛΑΣΙΘΙΟΥ30/12/2019
15:40
31.60
mm/hr
ΙΣΧΥΡΗ ΒΡΟΧΗ
ΤΖΕΡΜΙΑΔΩΝ30/12/2019
15:40
2.60
mm/hr
ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΛΙΜΑΝΙ30/12/2019
15:40
1
mm/hr
ΨΙΧΑΛΕΣ
ΑΝΩΓΕΙΑ30/12/2019
15:40
15.80
mm/hr
ΙΣΧΥΡΗ ΒΡΟΧΗ
ΜΕΤΑΞΟΧΩΡΙ ΗΡΑΚΛ.30/12/2019
15:40
1.60
mm/hr
ΨΙΧΑΛΕΣ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΔΥΤΙΚΑ30/12/2019
15:40
14.60
mm/hr
ΙΣΧΥΡΗ ΒΡΟΧΗ
ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ30/12/2019
15:50
6.80
mm/hr
ΒΡΟΧΗ
ΡΟΔΟΣ-ΠΟΛΗ30/12/2019
15:40
1.80
mm/hr
ΨΙΧΑΛΕΣ
ΤΗΝΟΣ-ΠΟΡΤΟ30/12/2019
15:50
14.20
mm/hr
ΙΣΧΥΡΗ ΒΡΟΧΗ
ΑΝΔΡΟΣ30/12/2019
15:50
8.60
mm/hr
ΒΡΟΧΗ
ΜΗΛΟΣ30/12/2019
15:40
2.80
mm/hr
ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ
ΚΟΡΩΝΟΣ ΝΑΞΟΥ30/12/2019
15:40
17.60
mm/hr
ΙΣΧΥΡΗ ΒΡΟΧΗ
ΑΠΕΙΡΑΝΘΟΣ ΝΑΞΟΥ30/12/2019
15:40
9.80
mm/hr
ΒΡΟΧΗ
ΜΕΛΑΝΕΣ ΝΑΞΟΥ30/12/2019
15:40
2.20
mm/hr
ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ
ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ30/12/2019
15:40
1
mm/hr
ΨΙΧΑΛΕΣ
ΤΗΝΟΣ30/12/2019
15:40
56.20
mm/hr
ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΔΗΣ ΒΡΟΧΗ
ΨΑΡΑ30/12/2019
15:40
2
mm/hr
ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ
ΚΡΙΕΖΑ ΕΥΒΟΙΑΣ30/12/2019
15:50
2.60
mm/hr
ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ
ΨΑΧΝΑ ΕΥΒΟΙΑΣ30/12/2019
15:50
6.80
mm/hr
ΒΡΟΧΗ
ΖΑΡΑΚΕΣ ΕΥΒΟΙΑΣ30/12/2019
15:40
7
mm/hr
ΒΡΟΧΗ
ΚΑΠΑΡΕΛΛΙ ΘΗΒΩΝ30/12/2019
15:40
1.60
mm/hr
ΧΙΟΝΙ
ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ30/12/2019
15:40
2
mm/hr
ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ
ΠΑΞΙΜΑΔΑ ΚΑΡΥΣΤΟΥ30/12/2019
15:40
12.60
mm/hr
ΙΣΧΥΡΗ ΒΡΟΧΗ
ΚΑΡΥΣΤΟΣ30/12/2019
15:40
9.40
mm/hr
ΒΡΟΧΗ
ΤΑΝΑΓΡΑ-ΕΑΒ30/12/2019
15:40
3.40
mm/hr
ΧΙΟΝΙ
ΒΟΛΟΣ-ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ30/12/2019
15:50
1.60
mm/hr
ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ
ΣΚΟΠΕΛΟΣ30/12/2019
15:40
2.80
mm/hr
ΑΣΘΕΝΗΣ ΒΡΟΧΗ
ΖΑΓΟΡΑ ΠΗΛΙΟΥ30/12/2019
15:40
0.80
mm/hr
ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ
ΠεριοχήΣταθμόςΏραΡυθμός βροχόπτωσηςΈνταση βροχόπτωσης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This