Υπνωτήριο-ξενώνας αστέγων λειτουργεί από τις 28 Δεκεμβρίου στο Δήμο Πατρέων

Must Read

Ξεκίνησε το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου, λόγω των μετεωρολογικών προβλέψεων για επικράτηση έντονων καιρικών φαινομένων, η λειτουργία του Υπνωτηρίου-Ξενώνα Αστέγων του Δήμου, που βρίσκεται επί της οδού Μπουκαούρη 100 (στη διασταύρωσή της με την οδό Γούναρη).

Φιλοξενούνται ως τώρα 12 συνάνθρωποι μας, για να προστατευθούν από το ψύχος, ενώ η λειτουργία του συνεχίζεται κανονικά και τις ημέρες των εορτών.

Το υπνωτήριο λειτουργεί από τις 8:00 το βράδυ έως και τις 8:00 το πρωί και σε αυτό, εκτός από τη διανυκτέρευση, παρέχεται φαγητό και δυνατότητα ζεστού μπάνιου.

Το υπνωτήριο-ξενώνα αστέγων, το λειτουργεί και το διαχειρίζεται ο Κοινωνικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ) και αποτελεί πανελλαδικά το μοναδικό ξενώνα τέτοιας δυναμικότητας, που λειτουργεί χωρίς τη μεσολάβηση ΜΚΟ, ΚΟΙΝΣΕΠ ή ιδιωτικών εταιρειών.

Εξασφαλίζονται με αυτό τον τρόπο, η ορθή λειτουργία της δομής, με κανονισμό λειτουργίας του ΚΟΔΗΠ, τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων σε αυτή και τα διαχειριστικά έξοδα του προγράμματος, που αξιοποιούνται από τον ΚΟΔΗΠ.

Η προσέλευση των ατόμων που ενδιαφέρονται να φιλοξενηθούν στο διάστημα της νύχτας, θα γίνεται κατά τις ώρες 8.00 μ.μ. – 10.00 μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2610344263, από τις 8:00 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ. και από τις 8 μ.μ. έως τις 10 μ.μ.

Σε έκτακτη ανάγκη και μόνο έως τις 10:00 μ.μ., μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο: 6977752762

ΞΕΝΩΝΑΣ ΑΣΤΕΓΩΝ ΠΑΤΡΑ ΞΕΝΩΝΑΣ ΑΣΤΕΓΩΝ ΠΑΤΡΑ ΞΕΝΩΝΑΣ ΑΣΤΕΓΩΝ ΠΑΤΡΑ ΞΕΝΩΝΑΣ ΑΣΤΕΓΩΝ ΠΑΤΡΑ ΞΕΝΩΝΑΣ ΑΣΤΕΓΩΝ ΠΑΤΡΑ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This