19-9-2020

Υπνωτήριο-ξενώνας αστέγων λειτουργεί από τις 28 Δεκεμβρίου στο Δήμο Πατρέων

Ξεκίνησε το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου, λόγω των μετεωρολογικών προβλέψεων για επικράτηση έντονων καιρικών φαινομένων, η λειτουργία του Υπνωτηρίου-Ξενώνα Αστέγων του Δήμου, που βρίσκεται επί της οδού Μπουκαούρη 100 (στη διασταύρωσή της με την οδό Γούναρη).

Φιλοξενούνται ως τώρα 12 συνάνθρωποι μας, για να προστατευθούν από το ψύχος, ενώ η λειτουργία του συνεχίζεται κανονικά και τις ημέρες των εορτών.

Το υπνωτήριο λειτουργεί από τις 8:00 το βράδυ έως και τις 8:00 το πρωί και σε αυτό, εκτός από τη διανυκτέρευση, παρέχεται φαγητό και δυνατότητα ζεστού μπάνιου.

Το υπνωτήριο-ξενώνα αστέγων, το λειτουργεί και το διαχειρίζεται ο Κοινωνικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ) και αποτελεί πανελλαδικά το μοναδικό ξενώνα τέτοιας δυναμικότητας, που λειτουργεί χωρίς τη μεσολάβηση ΜΚΟ, ΚΟΙΝΣΕΠ ή ιδιωτικών εταιρειών.

Εξασφαλίζονται με αυτό τον τρόπο, η ορθή λειτουργία της δομής, με κανονισμό λειτουργίας του ΚΟΔΗΠ, τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων σε αυτή και τα διαχειριστικά έξοδα του προγράμματος, που αξιοποιούνται από τον ΚΟΔΗΠ.

Η προσέλευση των ατόμων που ενδιαφέρονται να φιλοξενηθούν στο διάστημα της νύχτας, θα γίνεται κατά τις ώρες 8.00 μ.μ. – 10.00 μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2610344263, από τις 8:00 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ. και από τις 8 μ.μ. έως τις 10 μ.μ.

Σε έκτακτη ανάγκη και μόνο έως τις 10:00 μ.μ., μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο: 6977752762

ΞΕΝΩΝΑΣ ΑΣΤΕΓΩΝ ΠΑΤΡΑ ΞΕΝΩΝΑΣ ΑΣΤΕΓΩΝ ΠΑΤΡΑ ΞΕΝΩΝΑΣ ΑΣΤΕΓΩΝ ΠΑΤΡΑ ΞΕΝΩΝΑΣ ΑΣΤΕΓΩΝ ΠΑΤΡΑ ΞΕΝΩΝΑΣ ΑΣΤΕΓΩΝ ΠΑΤΡΑ

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελένη Παπαδοπούλου
Ελένη Παπαδοπούλου
Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Χρήστος Μπολώσης
Χρήστος Μπολώσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ