Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020

Όλες οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα για τις εκδηλώσεις της Πρωτοχρονιάς

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Ποικίλες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα για την Πρωτοχρονιά έχει εξαγγείλει η αστυνομία, με την ευκαιρία των εορταστικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στο κέντρο της πόλης. 

Αναλυτικότερα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που έχουν προγραμματιστεί, είναι οι εξής:

Για την εκδήλωση στην Πλατεια Συντάγματος, θα πραγματοποιηθεί διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από τις 20.00 το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς (31/12), μέχρι και το τέλος των εκδηλώσεων, στις οδούς και λεωφόρους:

 • Σταδίου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αμερικής και Βασ. Γεωργίου Α’, καθώς και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλη οδό
 • Πλατεία Συντάγματος
 • Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλη οδό
 • Λ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Αμαλίας και της οδού Διον. Αρεοπαγίτου
 • Λ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της
 • Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Σέκερη και Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου)

Κατά τη διάρκεια της δοξολογίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, θα πραγματοποιηθεί διακοπή της κυκλοφορίας, καθώς και απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων από τις 06.00 το πρωί της Πρωτοχρονιάς, μέχρι το πέρας της Δοξολογίας, στις παρακάτω οδούς:

 • Μητροπόλεως, καθ’ όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη
 • Αιόλου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ανδριανού και Ερμού
 • Ερμού, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αιόλου και της πλ. Ασωμάτων

Διαβάστε επίσης: Παραμονή και Πρωτοχρονιά με θερμαινόμενους χώρους για τους άστεγους της Αθήνας

Για την εκδήλωση στο Προεδρικό Μέγαρο, εξάλλου, θα πραγματοποιηθεί διακοπή της κυκλοφορίας, καθώς και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων κοπή της κυκλοφορίας, καθώς και απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων από τις 06.00 το πρωί της Πρωτοχρονιάς, μέχρι το πέρας της εκδήλωσης και αποχώρησης των επισήμων, στις παρακάτω οδούς:

 • Ηρώδου Αττικού, σε όλο το μήκος της.
 • Βασ. Γεωργίου Β’, σε όλο το μήκος της.

Κατά τη διάρκεια της διέλυεσης της Στρατιωτικής Φάλαγγας προς Λυκαβηττό (και επιστροφή), τέλος, θα πραγματοποιηθεί απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων στην Ανώνυμη Οδό, που οδηγεί από τον Περιφερειακό του Λυκαβηττού στο Λόφο του Λυκαβηττού, από τις 12.00 το μεσημέρι της Παραμονής Πρωτοχρονιάς (31/12), μέχρι και της 18.00 το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς.

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παναγιώτης Λιάκος
Παναγιώτης Λιάκος
Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης
Χρήστος Μπολώσης
Χρήστος Μπολώσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ