Το φαντασμαγορικό show στο Σύνταγμα που συνόδευσε την υποδοχή του 2020

Must Read

Στην πλατεία Συντάγματος υποδέχθηκε η Αθήνα το 2020 με ένα φαντασμαγορικό σόου που διοργάνωσε ο Δήμος Αθηναίων. Η πλατεία πλημμύρισε με χιλιάδες Αθηναίες και Αθηναίους μαζί με επισκέπτες της πόλης, και υποδέχθηκε τη νέα χρονιά με ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα: το ιδανικό ξεκίνημα για να αποχαιρετήσουμε τη δεκαετία που έφυγε και να καλωσορίσουμε τη νέα, όπως ακριβώς αξίζει στη γιορτινή πρωτεύουσα!

Οικοδεσπότες του τεράστιου πάρτι που στήθηκε στο Σύνταγμα ήταν ο Θέμης Γεωργαντάς και η Νάντια Μπουλέ. Επί σκηνής ανέβηκαν -με σειρά εμφάνισης- οι πολύ λαμπερές και ιδιαίτερα ταλαντούχες Josephine, Demy και Ήβη Αδάμου που τραγούδησαν ξεσηκωτικά hits παρασύροντας το κοινό, πλαισιωμένες από την πρωταθλήτρια ομάδα γενικής γυμναστικής Wolves.

Δείτε επίσης: Μπήκαν οι υπογραφές για τον διορισμό 5.250 εκπαιδευτικών – Πότε θα υποβληθούν τα δικαιολογητικά

Το εντυπωσιακό σόου κορυφώθηκε με μία χαρισματική παρέα που, τα τελευταία 10 χρόνια, γράφει ιστορία στην ελληνική μουσική: τις ΜΕΛΙSSES. Το κορυφαίο συγκρότημα της χώρας μας χάρισε απλόχερα, μαζί με τις αγαπημένες του επιτυχίες που χορέψαμε όλες και όλοι, πολύ κέφι, χαρά, αισιοδοξία, συγκινήσεις  και αξέχαστες στιγμές.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα οι παρουσιαστές υποδέχτηκαν στη σκηνή τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη. “Πάρτε ο ένας τον άλλον  αγκαλιά για να μην βρει κανέναν μόνο του ο νέος χρόνος”  προέτρεψε τον κόσμο ο δήμαρχος Αθηναίων  και  μέτρησε αντίστροφα για την έλευση του 2020 ευχόμενος «Καλή Χρονιά».

Το πάρτι συνεχίστηκε και μετά τις 12 με τον dj Pitsi που ανέλαβε τα decks για το πρώτο -άκρως δυναμικό- set της χρονιάς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This