«Σκληρό καρύδι»: Ηλικιωμένη επιβίωσε για 14 ώρες σε θερμοκρασίες υπό του μηδενός

Must Read

Πραγματικός «κομάντο» αποδείχθηκε η 84χρονη που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στην Αγιά της Λάρισας το βράδυ της Τετάρτης, καθώς κατόρθωσε να επιβιώσει παρά την ολονύχτια περιπλάνησή της σε συνθήκες παγετού και πλέον βρίσκεται σώα και υγιής στην αγκαλιά των δικών της!

Η ηλικιωμένη, η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, έχασε τον προσανατολισμό της, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βρει τον δρόμο για το σπίτι της.

Ο γιος της ανησύχησε για τη ζωή της και έσπευσε να δηλώσει την εξαφάνισή της στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Για τον εντοπισμό της είχαν κινητοποιηθεί δεκάδες συγγενείς και φίλοι της οικογένειας, αλλά και σύσσωμο το τμήμα της περιοχής, που ενισχύθηκε με άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας.

Διένυσε πολλά χιλιόμετρα

Ύστερα από εκτενείς έρευνες, η… 84χρονη εντοπίστηκε τελικά το μεσημέρι της Πέμπτης σε μεγάλη απόσταση από το σπίτι όπου διαμένει! Ο ίδιος ο γιος της, ο οποίος δεν σταμάτησε λεπτό να την αναζητά, την εντόπισε να κινείται στην άλλη πλευρά του οικισμού και συγκεκριμένα κοντά στον Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στο βορειοανατολικό άκρο της Αγιάς, λίγο πριν από την έξοδο για Μελιβοία.

Διαβάστε επίσης: «Θρίλερ» στο Ηράκλειο: Άντρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε αυτοκίνητο

Όταν τη βρήκε, η 84χρονη ήταν ταλαιπωρημένη και σε κατάσταση σοκ, αλλά καλά στην υγεία της. Η γριούλα ήταν «σκληρό καρύδι» και επιβίωσε, παρόλο που πέρασε 14 ολόκληρες ώρες στο κρύο και συγκεκριμένα σε θερμοκρασίες υπό το μηδέν και μάλιστα λεπτά ντυμένη και ενώ είχε διανύσει αρκετά χιλιόμετρα με τα πόδια αναζητώντας μάταια τον δρόμο του γυρισμού!

Η ηλικιωμένη, που κατάγεται από τον Βυθό του Δήμου Βοΐου Κοζάνης, ζει το τελευταίο διάστημα με την οικογένεια του γιου της στην Αγιά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This