Κουκάκι: Εκκενώθηκε (ξανά) το κτίριο της Ματρόζου! Ένταση, 5 συλλήψεις και 6 τραυματίες (video)

Must Read

Εκκενώθηκε τελικά το κτίριο το οποίο νωρίς το απόγευμα είχαν καταλάβει εκ νέου οι αντιεξουσιαστές.  Ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ από νωρίς επιχείρησαν στα κτίρια επί των οδών Ματρόζου και Παναιτωλίου στο Κουκάκιαπομακύνοντας τελικά τους αντιεξουσιαστές που έκαναν ανακατάληψη.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης τραυματίστηκαν 6 αστυνομικοί ελαφρά και έγιναν 5 συλλήψεις.

Νωρίτερα με εντολή εισαγγελέα, λίγο πριν τις επτά το απόγευμα, αστυνομικοί έσπασαν τις πόρτες και εισέβαλαν στα κτίρια, για να τα εκκενώσουν εκ νέου. Οι αντιεξουσιαστές που βρίσκονται μέσα αντέδρασαν και άρχισαν να πετούν πέτρες, προκειμένου να εμποδίσουν τους άνδρες των ΜΑΤ.

Τότε, οι τελευταίοι χρησιμοποίησαν ειδικούς led φωτισμούς για να τους «τυφλώσουν» και να τους εξουδετερώσουν.

Οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε εννέα προσαγωγές κατά την διάρκεια συγκέντρωσης αλληλεγγύης που πραγματοποιήθηκε μετά την ανακατάληψη των κτιρίων από ομάδες αντιεξουσιαστών.

Στο σημείο μετέβησαν δυνάμεις των ΜΑΤ, με αποτέλεσμα να σημειωθούν επεισόδια, με τους αστυνομικούς να κάνουν χρήση χημικών.

Στην οδό Ματρόζου οι αντιεξουσιαστές εισχώρησαν στο κτίριο αφού πρώτα έσπασαν ένα παράθυρο «χτισμένο» με τσιμεντόλιθους στον πρώτο όροφο, ενώ στην οδό Παναιτωλίου πιθανότατα ανέβηκαν με σκάλα.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This