Τελέστηκε η κηδεία του Θ. Νιτσιάκου – Νέο βίντεο με το αυτοκίνητο στο γκρεμό

Must Read

Το τελευταίο αντίο στον επιχειρηματία Θοδωρή Νιτσιάκο, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στο χωριό του, Αετομηλίτσα Γράμμου (κοντά στα Ιωάννινα), το βράδυ της Παρασκευής, είπαν σήμερα το μεσημέρι, η σύζυγος, τα παιδιά του, οι συγγενείς, οι φίλοι αλλά και εκατοντάδες εργαζόμενοι, επιχειρηματίες και πλήθος κόσμου.

Στο μεταξύ, δόθηκε στη δημοσιότητα βίντεο στο οποίο φαίνεται το αυτοκίνητο του επιχειρηματία στον γκρεμό όπου έπεσε και το οποίο παρουσίασε το δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Στο βίντεο, το οποίο τραβήχτηκε δέκα ώρες μετά τον θάνατο του Νιτσιάκου, φαίνεται αναποδογυρισμένο το αυτοκίνητο, να βρίσκεται στον γκρεμό βάθους είκοσι μέτρων, ενώ στην περιοχή υπάρχει αρκετό χιόνι.

Όπως φαίνεται σε βίντεο η οροφή του τζιπ έχει καταστραφεί από την πτώση. Ο Θεόδωρος Νιτσιάκος, στις 20.30 το βράδυ της Παρασκευής, έχοντας ως συνοδηγό έναν συγγενή του, κινούνταν στο δασικό δρόμο Αετομηλίτσας – Πληκατίου, όταν στο 5ο χιλιόμετρο, το όχημα ήταν αδύνατο να συνεχίσει την πορεία του και ακινητοποιήθηκε, λόγω του πάγου στο οδόστρωμα.

Ο συνοδηγός στάθηκε πιο τυχερός

Προσπαθώντας να αντιμετωπίσουν τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρέθηκαν, ο συνοδηγός κατέβηκε από το αυτοκίνητο και ο Θεόδωρος Νιτσιάκος προσπάθησε να κινήσει το όχημα. Λόγω της ανηφορικής κλίσης του σημείου, όμως, το αυτοκίνητο έφυγε προς τα πίσω και ανετράπη σε γκρεμό.

Ο συνοδηγός ειδοποίησε τους χωριανούς από την Αετομηλίτσα και τις Αρχές. Οι χωριανοί κατάφεραν να ανασύρουν τον άτυχο επιχειρηματία, με τον γιατρό του ΕΚΑΒ που έφτασε στην περιοχή να διαπιστώνει τον θάνατό του.

Δείτε το βίντεο του Alpha, εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=qWntemzywnM

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This