Οικογένεια στην Πάτρα με ανήλικο παιδί βρήκε στέγη σε εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο

Must Read

Εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο, το οποίο βρίσκεται στην οδό Οίτης στην Πάτρα, αποτελεί εδώ και λίγο καιρό το «σπίτι» μιας οικογένειας αστέγων με ανήλικο παιδί.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, τα μέλη της οικογένειας έχουν θεαθεί αρκετές φορές στην περιοχή, να προσπαθούν να προστατευτούν από το κρύο εντός του οχήματος, χρησιμοποιώντας μερικά σεντόνια, δύο κουβέρτες και μία λινάτσα, με τα οποία σκεπάζουν τον ουρανό και τα παράθυρα.

Υπήρξαν κάποιοι που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, έχει ενημερωθεί για την περίπτωσή τους η οργάνωση «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στελέχη του οποίου ενημέρωσαν με την σειρά τους την Αστυνομία.

Διαβάστε επίσης: Οι δύο «όψεις» του θερμού επεισοδίου ανάμεσα σε ελεγκτή εισιτηρίων του ΟΑΣΘ και μετανάστη (video)

Όταν έφτασε στο σημείο περιπολικό, δεν κατάφερε να εντοπίσει την οικογένεια, η οποία, πάντως, τις επόμενες μέρες όπου επικρατούσαν συνθήκες ψύχους, επανεμφανίστηκε.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η τύχη των μελών της οικογένειας και του ανήλικου παιδιού, που, σύμφωνα με μαρτυρίες, εξακολουθούν να εμφανίζονται τις νύχτες στο πρόχειρο κατάλυμμά τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This