4-8-2020

Οικογένεια στην Πάτρα με ανήλικο παιδί βρήκε στέγη σε εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο

Εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο, το οποίο βρίσκεται στην οδό Οίτης στην Πάτρα, αποτελεί εδώ και λίγο καιρό το «σπίτι» μιας οικογένειας αστέγων με ανήλικο παιδί.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, τα μέλη της οικογένειας έχουν θεαθεί αρκετές φορές στην περιοχή, να προσπαθούν να προστατευτούν από το κρύο εντός του οχήματος, χρησιμοποιώντας μερικά σεντόνια, δύο κουβέρτες και μία λινάτσα, με τα οποία σκεπάζουν τον ουρανό και τα παράθυρα.

Υπήρξαν κάποιοι που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, έχει ενημερωθεί για την περίπτωσή τους η οργάνωση «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στελέχη του οποίου ενημέρωσαν με την σειρά τους την Αστυνομία.

Διαβάστε επίσης: Οι δύο «όψεις» του θερμού επεισοδίου ανάμεσα σε ελεγκτή εισιτηρίων του ΟΑΣΘ και μετανάστη (video)

Όταν έφτασε στο σημείο περιπολικό, δεν κατάφερε να εντοπίσει την οικογένεια, η οποία, πάντως, τις επόμενες μέρες όπου επικρατούσαν συνθήκες ψύχους, επανεμφανίστηκε.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η τύχη των μελών της οικογένειας και του ανήλικου παιδιού, που, σύμφωνα με μαρτυρίες, εξακολουθούν να εμφανίζονται τις νύχτες στο πρόχειρο κατάλυμμά τους.

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ