ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΤρεις νέες συλλήψεις για τη συμπλοκή των Βουλγάρων στη Χαλκιδική - Χειροπέδες και στον ιδιοκτήτη για εμπλοκή

Τρεις νέες συλλήψεις για τη συμπλοκή των Βουλγάρων στη Χαλκιδική – Χειροπέδες και στον ιδιοκτήτη για εμπλοκή

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο με τον άγριο καυγά

Σε τρεις νέες συλλήψεις προχώρησαν οι Αρχές για το αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς και μαχαιριές, που εκτυλίχθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής σε beach bar στην περιοχή της Χανιώτης, στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν, με το αδίκημα της συμπλοκής, ο 55χρονος Βούλγαρος ιδιοκτήτης αλλά και άλλοι δύο θαμώνες του beach bar που τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς. Και οι τρεις νοσηλεύονται φρουρούμενοι στο νοσοκομείο του Πολυγύρου, ενώ η έρευνα για το περιστατικό συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, ώστε να πέσει άπλετο «φως» στις συνθήκες που το πυροδότησαν.

Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τον άγριο καβγά για ασήμαντη αφορμή με 3 τραυματίες,τον έναν σε σοβαρή κατάσταση. Συνελήφθησαν 5 άτομα και αναζητούνται 3 μπράβοι που ενεπλάκησαν στο αιματηρό περιστατικό και πυροβόλησαν.

Στο βιντεοληπτικό υλικό διακρίνεται η παρέα από την Βουλγαρία να ξεκινά τον καβγά εκσφενδονίζοντας καρέκλες και άλλα αντικείμενα. Στο κατάστημα μπαίνει μια ομάδα από 6 μπράβους και η σύρραξη γενικεύεται. Τα τραπέζια αδειάζουν και ο κόσμος αρχίζει να τρέχει. Η συμπλοκή συνεχίζεται και στον εξωτερικό χώρο του beach bar, με τους Βούλγαρους πελάτες να ξυλοκοπούν τον ιδιοκτήτη του μπαρ, επίσης βουλγαρικής καταγωγής, τον οποίο συνεχίζουν να χτυπούν αλύπητα, ακόμη και όταν είναι πεσμένος στο έδαφος.

Δείτε το βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://exchange.glomex.com/video/v-d3ibuzxxck6h?integrationId=40599w17mbz7o7uw

Σύμφωνα με τον Τύπο της Βουλγαρίας, ο ιδιοκτήτης του beach bar στην Χαλκιδική, ο οποίος διατηρεί κατάστημα εστίασης και στην Σόφια, στέκι της βουλγαρικής ελίτ και βουλευτών, είναι φίλος με τον αρχηγό της παρέας των 5 που προκάλεσαν το αιματηρό επεισόδιο, με το παρατσούκλι ο «Βέλγος».

Οι αστυνομικοί εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να πρόκειται για προστριβές μεταξύ μελών της βουλγαρικής μαφίας, που έφτασαν στο σημείο να λύσουν τις διαφορές τους με όπλα και ότι η καθυστέρηση της παραγγελίας είναι μόνον η αφορμή.

https://exchange.glomex.com/video/v-d3idgy5465wh?integrationId=40599w17mbz7o7uw

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης