Σάββατο 12/6/2021

Θεσσαλονίκη: 800 θέσεις εργασίας ψάχνουν… προσωπικό!

Μεγάλες ουρές σχηματίστηκαν από υποψήφιους, για μία θέση εργασίας στο χώρο του τουρισμού, χτες στη Θεσσαλονίκη, όταν περίπου 1.600 υποψήφιοι κάθε ηλικίας δήλωσαν συμμετοχή στις ημέρες καριέρας, που διοργάνωσε η εταιρία εύρεσης εργασίας Workathlon, αναζητώντας προοπτικές απασχόλησης στον κλάδο του τουρισμού!
Το συγκεκριμένο event έλαβε χώρα για τρίτη συνεχή χρονιά στη Θεσσαλονίκη, ενώ οι δύο προηγούμενες στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία και όπως παρατηρείται, κάθε χρόνο αυξάνεται, τόσο ο αριθμός των υποψηφίων, όσο και των ξενοδοχείων που συμμετέχουν στη διοργάνωση.

Η διαδικασία που ακολουθείται είναι απλή: Οι υποψήφιοι επισκέπτονται τον χώρο, βλέπουν τους υπεύθυνους management των ξενοδοχείων και μέσα σε πέντε λεπτά μπορούν να δείξουν το ταλέντο τους! Η εν λόγω διοργάνωση αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία για πολλά άτομα να βρουν εργασία, χωρίς την αποστολή ενός απρόσωπου βιογραφικού. Και την προτιμούν πάρα πολλοί υποψήφιοι, κάτι που προκύπτει και από την συμμετοχή στη χτεσινή συγκέντρωση.

Με την ελπίδα στο πρόσωπό τους, εκατοντάδες νέοι διεκδικούν ένα καλύτερο μέλλον και δήλωσαν ότι επέλεξαν τον τουριστικό κλάδο, διότι προσφέρει πολλές ευκαιρίες απασχόλησης.

Οι επιλογές, φυσικά, θα γίνουν από τους ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων ή τους μάνατζερ των ξενοδοχειακών συγκροτημάτων, αν και η δική τους δουλειά δεν είναι τόσο εύκολη, να εντοπίσουν το… «ταλέντο» στον τουρισμό από μια συνάντηση και ένα τεστ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ