Τετάρτη 23/6/2021

Τι απαντάει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σχετικά με τον Βούλγαρο κρατούμενο στις φυλακές Νιγρίτας

Απάντηση σχετικά με τις κατηγορίες Βούλγαρου κρατουμένου στις φυλακές Νιγρίτας, ο οποίος ζητάει να μεταφερθεί στη χώρα του προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση αναφορικά μ’ έναν όγκο που έχει εμφανίσει στο πίσω μέρος του κεφαλιού του και σύμφωνα με τον ίδιο το αίτημά του αγνοείται, εξέδωσε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με σχετική ανακοίνωσή του.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωσή αναφέρει:
• ο ανωτέρω κρατείται στο Κατάστημα Κράτησης Νιγρίτας Σερρών και εκτίει πολυετή ποινή κάθειρξης για διάφορα αδικήματα,
• η κατάσταση της υγείας του παρακολουθείται από γιατρούς του Κέντρου Υγείας Νιγρίτας που επισκέπτονται το Κατάστημα Κράτησης,
• διακομίστηκε επανειλημμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών καθώς και στα Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης «Γεώργιος Παπανικολάου» και «Άγιος Δημήτριος»,
• αρνήθηκε να μεταβεί στο Νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου» για προγραμματισμένη ιατρική εξέταση (μαγνητική τομογραφία) ενώ επανειλημμένως δεν συνεργάστηκε με γιατρούς του Κέντρου Υγείας Νιγρίτας και του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών.

Διαβάστε επίσης: Στο «κόκκινο» η κίνηση στην παραλιακή μετά από δυο τροχαία

Το θέμα παρακολουθείται από τη Διεύθυνση του Καταστήματος Κράτησης.

Επιπλέον έχει υποβάλει αίτημα έκδοσης στη χώρα του, το οποίο εξετάζεται από τις αρμόδιες Υπηρεσίες και αναμένεται η έκδοση της σχετικής απόφασης.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ