Πέμπτη 24/6/2021

Αποκλειστικά οι ANONYMOUS GREECE στο newsbreak.gr: «Τα συστήματα ασφαλείας των Τούρκων είναι γεμάτα κενά» (ηχητικό)

«Έχουμε ήδη σε αυτές τις κυβερνοεπιθέσεις βγάζοντας τα στοιχεία του αρχηγού της ομάδας που έκανε τις επιθέσεις στο blog μας», λέει αποκλειστικά στο newsbreak.gr μέλος των Anonymous Greece σχετικά με τις κυβερνοεπιθέσεις που έκαναν χθες Τούρκοι χάκερ.

Το τελευταίο διάστημα έχει ξεσπάσει «πόλεμος» μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων Χάκερ, με τους τελευταίους να «ρίχνουν» χθες αρκετές κυβερνητικές ιστοσελίδες, μεταξύ των οποίων η σελίδα της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Θα συνεχίσουμε βέβαια με άλλες επιθέσεις για να ανταποδώσουμε όλα τα χτυπήματα. Δεν πιστεύουμε ότι ο κίνδυνος των επιθέσεων είναι μεγάλος. Το να πέφτουν μερικές ιστοσελίδες για λίγες ώρες και να ανεβαίνουν ξανά δεν είναι κάτι το σημαντικό. Είναι κάτι το οποίο μπορεί να φτιαχτεί εύκολα ώστε να μην μπορεί να ξανά γίνει», πρόσθεσε χαρακτηριστικά στο newsbreak.gr το ίδιο μέλος των Anonymous.

«Τα συστήματα ασφαλείας των Τούρκων είναι γεμάτα κενά. Για αρχή βγάζουμε τα προσωπικά στοιχεία του αρχηγού της ομάδας που έκανε τις επιθέσεις. Αργότερα, θα συνεχίσουμε με άλλες επιθέσεις», προειδοποιεί το μέλος των Ελλήνων χάκερ.

Σημειώνεται πως την προηγούμενη εβδομάδα οι Τούρκοι είχαν ρίξει τις ιστοσελίδες της Βουλής, του υπουργείου Εξωτερικών αλλά και της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, με τους Έλληνες να απαντούν με επιθέσεις σε ιστοσελίδες όπως είναι της τουρκικής αστυνομίας αλλά ακόμη και της MIT.

Ακούστε το ηχητικό με τις αποκλειστικές δηλώσεις του Έλληνα μέλους των Anonymous:

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ