Πολλαπλές καραμπόλες στη Θεσσαλονίκη – Πού έκλεισε η κυκλοφορία, πού γίνονται παρακάμψεις

Must Read

Καθυστερήσεις, μποτιλιάρισμα και εκτροπές στην κυκλοφορία προκάλεσαν από νωρίς οι διαδοχικές συγκρούσεις οχημάτων σε δρόμους περιφερειακά της Θεσσαλονίκης. Το μόνο ευχάριστο στην όλη υπόθεση ήταν ότι η καραμπόλα είχε μόνο υλικές συνέπειες και δεν κόστισε σε ανθρώπινες ζωές.

Λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος και την -κατά τόπους- περιορισμένη ορατότητα, η τροχαία εξέδωσε οδηγία με την οποία συνιστά στους οδηγούς να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες, να τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας και να έχουν αναμμένα τα φώτα.

Όσο για τα ατυχήματα, χαρακτηριστική είναι η περίπτωση πολλαπλής «καραμπόλας» που σημειώθηκε στο Δερβένι, στο ύψος του «ΤΙΤΑΝ», και με κατεύθυνση προς την Αθήνα, όπου συγκρούστηκαν συνολικά επτά οχήματα, μετά από εκτροπή νταλίκας, που μετέφερε άμμο. Υπό αυτές τις συνθήκες και προκειμένου να απομακρυνθούν τα οχήματα από το οδόστρωμα αποφασίστηκε να απαγορευτεί η κυκλοφορία στην έξοδο προς Αθήνα και η κίνηση διεξάγεται από παρακαμπτήριους δρόμους.

Σε άλλες περιπτώσεις, στην κάθοδο του Ρετζικίου και στο ύψος της στροφής Φιλύρου, συγκρούστηκαν, σύμφωνα με την τροχαία, δύο οχήματα, ενώ εκτροπές οχημάτων σημειώθηκαν στην έξοδο της περιφερειακής οδού προς Μουδανιά, όπως και στον παλιό δρόμο των Σερρών, μετά το Δερβένι. Εξάλλου, σύγκρουση δύο οχημάτων έγινε στη εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Μουδανιών, στο ρεύμα εισόδου, κοντά στο εμπορικό κέντρο της Πυλαίας.

Εν τω μεταξύ, παρά τις επικρατούσες συνθήκες, κανονικά διεξάγονται οι πρωινές πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης «Μακεδονία».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This