«Ο Νικόλας είναι θύμα αρπαγής»! Φόβοι ότι κρατείται από παραθρησκευτική οργάνωση

Must Read

Σοβαρές ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια εις βάρος του 20χρονου αεροσυνοδού Νικόλα Θεοδωρίδη, που αγνοείται από τις 26 Νοεμβρίου, υποστηρίζει ότι υπάρχουν ο δικηγόρος της οικογένειας.

Όπως αποκαλύπτει, έχει κατατεθεί μήνυση για αρπαγή του νεαρού, ο οποίος είχε δώσει τελευταία φορά σημεία ζωής στην πόλη Άαλμποργκ της Δανίας. Τα κομμάτια του παζλ ίσως κολλήσουν από την άρση απορρήτου του φορητού υπολογιστή του Νικόλα, που κατάφερε να πετύχει ο δικηγόρος Μπάμπης Τσιανάκας.

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

«Με νέα αίτηση που κάναμε προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών καταφέραμε την άρση απορρήτου του φορητού υπολογιστή του Νικόλα. Λίγες ημέρες πριν έγινε η άρση του κινητού του, αλλά δεν βρέθηκε κάποιο στοιχείο. Ο υπολογιστής θα διερευνηθεί από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών και έπειτα από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σημαντικό στοιχείο στις έρευνες είναι οι συνομιλίες του Νικόλα στον υπολογιστή του σε εφαρμογές όπως viber, whats up και σε εφαρμογή μηνυμάτων που χρησιμοποιούσε μέσα από παιχνίδι στρατηγικής που έπαιζε αρκετές ώρες της ημέρας» αναφέρει ο δικηγόρος στην «Espresso» και τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Καράλη.

«Είναι όμηρος στη Σκανδιναβία»

Ο πατέρας του αγνοουμένου Ντίνος Θεοδωρίδης και ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης εκτιμούν ότι ο Νικόλας έχει πέσει θύμα παραθρησκευτικής οργάνωσης ή ότι κρατείται «όμηρος» σε κάποιο κοινόβιο της Σκανδιναβίας.

Δείτε επίσης: Πορεία διαμαρτυρίας των οπαδών του ΠΑΟΚ στα γραφεία της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη

Ακόμη ένα στοιχείο περιπλέκει περισσότερο το μυστήριο γύρω από την εξαφάνισή του: «Έχουμε σοβαρές ενδείξεις για εγκληματικές ενέργειες κατά του Νίκου. Ο νεαρός, όταν πέταξε αεροπορικώς από το Μιλάνο στο Άαλμποργκ, είχε βγάλει ένα εισιτήριο χωρίς ημερομηνία επιστροφής.

Μόλις έφτασε στο αεροδρόμιο της Δανίας, έβγαλε εισιτήριο επιστροφής μέσα σε μόλις δύο ώρες! Εικάζουμε ότι κάτι είδε, κάτι δεν του άρεσε και ήθελε να φύγει την επόμενη μέρα. Ίσως κάποιος τον κράτησε παρά την θέλησή του» λέει στην «Espresso» ο Μπάμπης Τσιανάκας.

Η οικογένεια του Νικόλα εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για τις Αρχές της Δανίας, θεωρώντας ότι έχουν ελαχιστοποιήσει τις έρευνες για τον εντοπισμό του παιδιού τους. Την ίδια ώρα, στη Δανία βρίσκεται ο Γιώργος Τσούκαλης, που ερευνά εξονυχιστικά με τη συνδρομή Δανού ντετέκτιβ μήπως ο Νικόλας εντοπίστηκε σε κάποιο από τα bars της πόλης, ενώ συνεχίζει τις έρευνες σε κοινόβια και παραθρησκευτικές οργανώσεις στη Δανία.

Όπως ανέφερε ο κ. Τσούκαλης, σύμφωνα με την αστυνομία της Δανίας, η εξαφάνιση ενός 25χρονου Λιθουανού στο Άαλμποργκ στις 9 Ιανουαρίου δεν σχετίζεται με την εξαφάνιση του Νικόλα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This