Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021

Δεν έχουν το θεό τους! Πέταξαν ξανά ηλεκτρικά πατίνια στον Θερμαϊκό

Άλλα δέκα ηλεκτρικά πατίνια εντοπίστηκαν στον βυθό του Θερμαϊκού Κόλπου, στο τμήμα της παραλιακής οδού, από τον α΄ προβλήτα του λιμανιού της Θεσσαλονίκης μέχρι και το ύψος της πλατείας Αριστοτέλους.

Τα πατίνια πέταξαν ανεγκέφαλοι, οι οποίοι με αυτή την ανόητη πράξη τους προκαλούν μόλυνση στη θάλασσα, λόγω της οξείδωσης των μπαταριών που φέρουν τα ηλεκτρικά δίτροχα!

Το ζήτημα με τα ηλεκτρικά πατίνια προκαλεί πονοκέφαλο στη διοίκηση του κεντρικού δήμου, ενώ την ίδια ώρα δημιουργείται ένα κίνημα που τάσσεται κατά των πατινιών.

Μέτρα προστασίας από την διοίκηση

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα στελέχη της διοίκησης συναντήθηκαν με εκπροσώπους της μίας εκ των δύο εταιριών που δραστηριοποιούνται στη Θεσσαλονίκη και συζήτησαν πώς μπορούν να συνεργαστούν σε διάφορα πεδία.

Δείτε επίσης: Διεθνής Διαφάνεια: Επτά θέσεις πάνω η Ελλάδα στον Δείκτη Αντίληψης Διαφθοράς το 2019

Επί τάπητος τέθηκε το θέμα της ανάσυρσης των πατινιών από τη θάλασσα και το θέμα της καταβολής τελών από τις εταιρίες για τον κοινόχρηστο χώρο που χρησιμοποιούν.

Σε δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Σωκράτης Δημητριάδης τόνισε ότι σκέφτεται να ζητήσει από τις εταιρίες να μην επιτρέπουν το κλείδωμα των πατινιών στο σημείο της παλιάς παραλίας, σε μια προσπάθεια να βάλουν φρένο στο ανόητο φαινόμενο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ