Αίσχος! Βεβήλωσαν την προτομή του Χρυσοστόμου Σμύρνης στη Μυτιλήνη

Must Read

Πράξη που προκαλεί αποτροπιασμό αποτελεί η βεβήλωση της προτομής του Χρυσοστόμου Σμύρνης έξω από τον Άγιο Θεράποντα Μυτιλήνης, όπου κάποιοι σχημάτισαν με κόκκινο μαρκαδόρο το «Α» των αντιεξουσιαστών.

Δείτε επίσης: Η tora Wallet πολύτιμος σύμμαχος στο «χτίσιμο» του αφορολόγητου

Ο δημοτικός σύμβουλος και απόστρατος υποστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ. Παναγιώτης Βάλεσης, που ανάρτησε τη φωτογραφία, σχολίασε: «Το άγαλμα του Χρυσοστόμου Σμύρνης σήμερα το πρωί, βανδαλισμένο. Προφανώς είπαν να κάνουν διάλειμμα απ’ τα ξωκλήσια, ίσως τους τελείωσαν και τα εικονοστάσια στους δρόμους. Αυτά συμβαίνουν όταν τα “ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ”, από τη μια, η δική μας “χαλαρότητα και ωχαδερφισμός”, αλλά και η κρατική προκλητική αδιαφορία για τέτοιου είδους “φαινόμενα” και όχι μόνο, που στόχο έχουν να “ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ” το κοινό αίσθημα, αλλά παράλληλα να χτυπήσουν στην καρδιά το θρησκευτικό συναίσθημα του λεσβιακού λαού, δείχνοντας ότι δεν τον υπολογίζουν».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This