Νέος σεισμός τώρα στην Κάρπαθο

Must Read

Νέος μεγάλος σεισμός της τάξεως συγκλόνισε τα Δωδεκάνησα, ανοιχτά της Καρπάθου, μετά τους δύο διαδοχικούς, που συνέβησαν τα ξημερώματα. Η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή και στην Κάσο και την Ρόδο, χωρίς να προκαλέσει όμως ζημιές.

Στα Ινστιτούτα οι απόψεις διίστανται. Οι μετρήσεις στο Γεωδυναμικό «δίνουν» τον σεισμό  77 χλμ νοτιοανατολικά της Καρπάθου, 5,4 Ρίχτερ και με εστιακό βάθος στα 10 χιλιόμετρα, ενώ το Ευρωμεσογειακό κατέγραψε τη δόνηση στα 5,9 Ρίχτερ, στα 74 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Καρπάθου και 144 χλμ νότια της Ρόδου και με εστιακό βάθος 2 χλμ.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This