Κως: Μάζεψαν 4,5 εκατ. καπάκια και χαρίζουν ένα αναπηρικό αμαξίδιο σε Ειδικό Σχολείο

Must Read

Πάνω από 4,5 τόνους από πλαστικά καπάκια, συνέλεξε για δεύτερη φορά, η Διεύθυνση Περιβάλλοντος & Καθαριότητας Δήμου Κω, στο πλαίσιο των δράσεων της Ανακύκλωσης, αυτή τη φορά με Κοινωνική Ωφέλεια.

Τα πλαστικά καπάκια παρέδωσε στο Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών Κω, με σκοπό την ανταλλαγή τους με ειδικό αναπηρικό αμαξίδιο, το οποίο ο Δήμος θα παραδώσει σε Ειδικό Σχολείο.

Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος & Καθαριότητας και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Σταμάτης Καμπουράκης ευχαριστούν θερμά όλους όσοι συμμετέχουν σε αυτή τη δράση, συλλέγοντας τα πλαστικά καπάκια, όπως τα σχολεία, οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου, πολίτες, επιχειρηματίες, ξενοδοχεία, αλλά και τον Ερυθρό Σταυρό – Παράρτημα Κω για την πολύτιμη συμβολή τους!

Δείτε επίσης: Στους δήμους τα πρώτα 28.000.000€ για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών των σχολείων

Παράλληλα απευθύνουν κάλεσμα σε όλους τους δημότες να συμμετέχουν σε αυτή τη σημαντική φιλοπεριβαλλοντική και κοινωνική δράση, συλλέγοντας τα πλαστικά καπάκια, τα οποία μπορούν να παραδίδουν στο γραφείο της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, στη συμβολή των οδών Κλεοπάτρας & Πεισάνδρου ή έξω από το Κλειστό Γυμναστήριο Κω, στην οδό Αρτεμισίας,  στο ειδικό κουτί που είναι τοποθετημένο εκεί.

«Η Ανακύκλωση έχει και κοινωνικό πρόσωπο και μάλιστα χαμογελαστό, αφού μέσα από τις δράσεις αυτές μπορεί και προσφέρει τη χαρά της ευκολότερης μετακίνησης σε παιδιά που το έχουν ανάγκη. Ας συμμετέχουμε λοιπόν όλοι σε αυτή τη δράση ανακύκλωσης του Δήμου μας, τόσο απλά, μαζεύοντας τα πλαστικά καπάκια με σκοπό να χαρίσουμε χαμόγελο σε κάποια παιδιά με κινητικά προβλήματα», αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου Κω.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This