Οι Θεσσαλονικείς… αυτοτρολάρονται με τη «βασίλισσα του μετρό»

Must Read

Η Θεσσαλονίκη αυτοσαρκάζεται, γιατί… δεν νοείται καρναβάλι χωρίς χιούμορ και σάτιρα. Ετσι, πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί καρναβαλική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη και οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν με τρεις τρόπους: είτε ως μεμονωμένα άτομα είτε ως καρναβαλικές παρέες ή με την κεντρική ομάδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Η μεγάλη παρέλαση θα γίνει την 1η Μαρτίου και θα την ανοίξει η «βασίλισσα του μετρό», όπως είπε σε δηλώσεις του ο Μίκης Γρηγοριάδης, εκ των υπευθύνων για τη διοργάνωση των εκδηλώσεων, στέλεχος της «Θεσσαλονίκης Δράσεις», της ομάδας που έχει αναλάβει τη διοργάνωση στην πόλη της Θεσσαλονίκης των καρναβαλικών εκδηλώσεων, ουσιαστικά τρολάροντας την ίδια την πόλη!

Οι εκδηλώσεις αυτές, όπως ενημερώνει η ομάδα στην ειδική, ανοιχτή για τους ενδιαφερομένους, ιστοσελίδα, θα λάβουν χώρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από τις 20 Φεβρουαρίου έως την 1η Μαρτίου, με το ενδιαφέρον να είναι έντονο κατά τις πρώτες ημέρες μετά τη σχετική ανακοίνωση από τον κεντρικό δήμο της πόλης.

Το επίκεντρο των εκδηλώσεων θα είναι η παραλία της Θεσσαλονίκης, ενώ ο γενικός τίτλος τους είναι «Καρναβάλι στην πόλη». Στόχος της εν λόγω διοργάνωσης είναι να επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη περισσότερος κόσμος, για περισσότερες ημέρες.

Οι διοργανωτές από την πλευρά τους καλούν τον κόσμο «να συμμετέχει σε ένα μεγάλο γλέντι σε όλη τη Θεσσαλονίκη»!

Δείτε επίσης: Άνδρας κρεμάστηκε με το λουρί του σκύλου του στους Αγίους Θεοδώρους

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This