Μαθήτρια γυμνασίου στον Πύργο λιποθύμησε από την πείνα – Δεν είχαν φαγητό οι άνεργοι γονείς της λόγω ΕΝΦΙΑ

Must Read

Λιπόθυμη έπεσε μία μαθήτρια σε γυμνάσιο του Πύργου μπροστά στα μάτια των συμμαθητών της τη στιγμή που επέστρεφε σπίτι της από το σχολείο.

Όσοι την προσέγγισαν υπέθεσαν πως ήταν κάποια αδυναμία που αισθάνθηκε αλλά όπως αποδείχθηκε ήταν αποτέλεσμα της πείνας, αφού το νεαρό κορίτσι δεν είχε φαγητό να φάει λόγω του υψηλότατου ΕΝΦΙΑ που κλήθηκαν οι άνεργοι γονείς της να πληρώσουν.

Δείτε επίσης: Ο καιρός σήμερα και αύριο

«Είναι απαράδεκτο να είμαστε στην οικογένεια και οι δυο γονείς άνεργοι και να πληρώνουμε ΕΝΦΙΑ για την πρώτη κατοικία που έχουμε και να είναι ημιτελής και άλλους φόρους που δεν μας αναλογούν.

Δεν πάει άλλο, έχουν σπάσει τα νεύρα μας, ξεφτιλιστήκαμε ακόμα και στα παιδιά μας που δεν μπορούμε ούτε τα απαραίτητα να τους προσφέρουμε.

Για το λόγο αυτό ζητάμε να κάνετε μια υπηρεσία αλληλεγγύης για να εξετάσει τους ανέργους που έχουν μόνιμη κατοικία να μην πληρώνουν και να μην τους βάζουν στην ίδια μοίρα με τα κοράκια που εκμεταλλεύονται και παίρνουν νοίκια από τα σπίτια που έχουν», υπογράμμισε στην επιστολή του ο άνεργος πατέρας απευθύνοντας κραυγή αγωνίας για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η οικογένειά του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This