Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2021

Μαθήτρια γυμνασίου στον Πύργο λιποθύμησε από την πείνα – Δεν είχαν φαγητό οι άνεργοι γονείς της λόγω ΕΝΦΙΑ

Λιπόθυμη έπεσε μία μαθήτρια σε γυμνάσιο του Πύργου μπροστά στα μάτια των συμμαθητών της τη στιγμή που επέστρεφε σπίτι της από το σχολείο.

Όσοι την προσέγγισαν υπέθεσαν πως ήταν κάποια αδυναμία που αισθάνθηκε αλλά όπως αποδείχθηκε ήταν αποτέλεσμα της πείνας, αφού το νεαρό κορίτσι δεν είχε φαγητό να φάει λόγω του υψηλότατου ΕΝΦΙΑ που κλήθηκαν οι άνεργοι γονείς της να πληρώσουν.

Δείτε επίσης: Ο καιρός σήμερα και αύριο

«Είναι απαράδεκτο να είμαστε στην οικογένεια και οι δυο γονείς άνεργοι και να πληρώνουμε ΕΝΦΙΑ για την πρώτη κατοικία που έχουμε και να είναι ημιτελής και άλλους φόρους που δεν μας αναλογούν.

Δεν πάει άλλο, έχουν σπάσει τα νεύρα μας, ξεφτιλιστήκαμε ακόμα και στα παιδιά μας που δεν μπορούμε ούτε τα απαραίτητα να τους προσφέρουμε.

Για το λόγο αυτό ζητάμε να κάνετε μια υπηρεσία αλληλεγγύης για να εξετάσει τους ανέργους που έχουν μόνιμη κατοικία να μην πληρώνουν και να μην τους βάζουν στην ίδια μοίρα με τα κοράκια που εκμεταλλεύονται και παίρνουν νοίκια από τα σπίτια που έχουν», υπογράμμισε στην επιστολή του ο άνεργος πατέρας απευθύνοντας κραυγή αγωνίας για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η οικογένειά του.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ