Δευτέρα 21/6/2021

«Κυνηγοί» χαλκού ξήλωσαν καλώδια 150 μέτρων αφήνοντας τη Σπάρτη χωρίς νερό

Ένα πραγματικό χάος επικρατεί στη Σπάρτη, όπου οι κάτοικοι είναι αναγκασμένοι να μείνουν για τουλάχιστον τρία εικοσιτετράωρα χωρίς νερό λόγω της δολιοφθοράς που προκάλεσαν στην κεντρική γεώτρηση ύδρευσης της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης οι λεγόμενοι «κυνηγοί» χαλκού ξηλώνοντας τα καλώδια.

Δείτε επίσης: Αίρεται η απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών στην Αθηνών-Λαμίας

Το συμβάν έγινε αντιληπτό το πρωί της Τετάρτης όταν οι βρύσες στα σπίτια της Σπάρτης στέρεψαν από νερό. Ακολούθησε εκτενής έρευνα από τους δημοτικούς υπαλλήλους από την οποία προέκυψε πως οι δράστες είχαν καταστρέψει τους ηλεκτρικούς πίνακες και είχαν ξηλώσει καλώδια μήκους 150 μέτρων για να αρπάξουν τον χαλκό που περιείχαν, προκαλώντας ζημιά ύψους 15.000 ευρώ.

Τα αρμόδια συνεργεία της Δημοτικής Επιχείρησης έπιασαν αμέσως δουλειά για να ολοκληρωθεί η αποκατάσταση της βλάβης αλλά όπως φαίνεται η ταλαιπωρία των πολιτών θα κρατήσει ακόμα κάποιες ημέρες.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ